Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
NVidia boszorkánykonyha első oldal: "Végy egy kis RTX-et".
-
Még nem néztem meg az "előadást" mert pont olyan mint a kártyáik számomra. Virtuális.
Látom a neten, hogy jön ilyen-olyan verzió, meg szép képek is vannak róluk, de megfogni a két kezemmel nem tudom őket.Inkább erről kéne beszélni, hogy az elkövetkező időben tud e egy egyszerű halandó VGA kártyát vásárolni egy kis otthoni PC játékra?
Bocsánat a kötekedésért, de nekem az nem megoldás, hogy visszahozzák a 2060-at amit itthon akár 300K-ért meg is vehetnék, vagy a csicsergések szerint a 1080Ti-t is tervezik. És mit érünk vele? Egyrészt az sem lenne elérhető áron, pont ugyan úgy mennének a bányába, másrészt melyikünk venne 2021-ben egy 1080Ti-t aki hosszabb távra, 2-3-4 évre tervez VGA-val?
Nem mi végfelhasználók fogjuk kinyírni a PC játékot, a virágbolti meg ki tudja milyen kulcsos játékokkal, hanem ők, saját maguk, a gyártók. Nem normális, hogy egy 6 gigás 1660 285.000.- Forint, (és ez nem csak a sz@r foeint miatt ennyi) ennyiből már tényleg mefveszi magának bárki a favorizált nextgen konzolát, aztán tegyék a vga-jukat, ahová akarják.
-
arn
félisten
-
arn
félisten
ugy latom az nv nagyon a szerver piacot tuzte ki celnak.
-
arn
félisten
jon az armos nvidia cpu - pedig az azok a gdx gepek nem kutyak.
When tightly coupled with NVIDIA GPUs, a Grace CPU-based system will deliver 10x faster performance than today's state-of-the-art NVIDIA DGX -based systems, which run on x86 CPUs.Nvidias erste CPU auf ARM-Basis erscheint 2023
Nvidia entwickelt jetzt auch CPUs. Mit „Grace“ auf ARM-Basis will es der Hersteller ab 2023 im HPC-Segment mit der Konkurrenz aufnehmen.DPU mit ARM-Kernen und 400-Gbit/s-NIC entlastet die CPU
Die BlueField-3-DPU soll CPUs im Datacenter noch stärker entlasten. Dafür sorgen ARM-Kerne mit DDR5. Die Anbindung erfolgt über PCIe 5.0. -
vizib
csendes tag
nem kell rögtön fröcsögni... az nvidia játékosoknak szánt kártyái csak egy töredéke annak amivel foglalkoznak jelenleg. mellesleg tök érdekes dolgok..
-
Z10N
veterán
Latom ott is zarva volt a fodrasz mostanaban
Hairworks ON
A Wukongot nagyon mutogatjak. Johetne mar rola tobb info.
-
arn
félisten
-
kvarc
tag
Engem a konyha fejlődése érdekel. Mennyire látszik a geforce bányászláz a konyhán
-
gézu
őstag
Kit érdekel, míg semmit nem lehet kapni?
-
arn
félisten
válasz
tisztelturam #2 üzenetére
Konzolt lehet kapni? :)
-
Duck663
őstag
RTX edénykészlet!
Sugárkövetéssel a csirkepörkölt is sokkal realisztikusabb!
-
arn
félisten
Banyaszoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat vezetője a saját konyhájából prezentálja majd a legfrissebb fejlesztéseket.
- Mobil flották
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest