Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

Még nem néztem meg az "előadást" mert pont olyan mint a kártyáik számomra. Virtuális.
    Látom a neten, hogy jön ilyen-olyan verzió, meg szép képek is vannak róluk, de megfogni a két kezemmel nem tudom őket.

Inkább erről kéne beszélni, hogy az elkövetkező időben tud e egy egyszerű halandó VGA kártyát vásárolni egy kis otthoni PC játékra?

Bocsánat a kötekedésért, de nekem az nem megoldás, hogy visszahozzák a 2060-at amit itthon akár 300K-ért meg is vehetnék, vagy a csicsergések szerint a 1080Ti-t is tervezik. És mit érünk vele? Egyrészt az sem lenne elérhető áron, pont ugyan úgy mennének a bányába, másrészt melyikünk venne 2021-ben egy 1080Ti-t aki hosszabb távra, 2-3-4 évre tervez VGA-val?

Nem mi végfelhasználók fogjuk kinyírni a PC játékot, a virágbolti meg ki tudja milyen kulcsos játékokkal, hanem ők, saját maguk, a gyártók. Nem normális, hogy egy 6 gigás 1660 285.000.- Forint, (és ez nem csak a sz@r foeint miatt ennyi) ennyiből már tényleg mefveszi magának bárki a favorizált nextgen konzolát, aztán tegyék a vga-jukat, ahová akarják.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák