- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
Á, az én német szókincsem kb. 20 szóból áll, de szerencsére van "Google Translate".
Hogy mennyire tranzisztorigényes, arról fogalmam sincs, feltétel nélkül hinni a táblázatnak meg persze, hogy nem kell, direkt azért is írtam, hogy "pletyka".Amúgy, ha már pletyka, valahol olvastam arról is, hogy az L2 cache "képességein" is alakítanak valamit és talán a méretét is növelik.
(#199) leviske:
"Óóó! Úgy tudtam! Nem lesz itt semmiféle felépítésbeli különbség a Barts és a Cayman közt."
Csak azért is: De igen, szerintem lesz különbség.
Persze lehet, hogy tévedek, de, ha minden igaz, 23 napon belül úgyis kiderül.
Mindenesetre úgy tűnik, hogy nem én vagyok egyedül ezen a véleményen:(#176) gbors
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már a következő hét elején megtörténhet a bemutató.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest