Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Egon #118 üzenetére

Az akkori PH-s tesztekhez nekem nem sok közöm volt. Egyébként nyilván nem értettem egyet, de ez már nem változtat semmin. Aki a véleményemre volt kíváncsi az akkor is megtalált, és nagyon nem az x sorozatot ajánltam. :) Ez nem terelés. Egyszerűen akkor a GeForce-ot tartottam jobbnak. Az okokat is leírtam miért.
    Ki állította azt, hogy a 6600GT nem volt siker. Az alapfeltevés onnan indult, hogy egy technológia képességeit a legerősebb versenyző tudja megmutatni. Az Intelnek van a legerősebb processzora, tehát ők járnak technológiailag előrébb. Ugyanez igaz az AMD-re a VGA-k között, mert övék a leggyorsabb rendszer. Ár érték arányban meg könnyű versenyképesnek lenni. Az AMD is versenyképes ebből a szempontból a procipiacon, ahogy az NV is a VGA-piacon.
    Véleményem szerint sokkal nagyobb gáz volt az ATI-nál a technológiai lemaradás. A GeForce SM3.0-t kezelt, ami jobb volt az SM2.0-nál. Értékelhető funkcionális különbségek voltak, ahogy például a DX10 és a DX10.1 között. Ezek a különbségek később ki is jöttek. Ezért ajánlottam anno a GeForce 6 sorozatot a Radeon X helyett. Nem kell a pártatlanság látszata, ha az egyik gyártót pártolnám, akkor nem ajánlanák generációnként más terméket. Ezt lehet, hogy neked nehéz kezelni, de nekem ez teljesen természetes. A jobb az jobb. :)

(#123) [CS]Blade2: Kb. jól írod le. Ha így jelent volna meg a GF100, ahogy te visszakövetkezteted, akkor most nem beszélnénk arról, hogy a GF110 egy javított GF100.

Új hozzászólás Aktív témák