Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az akkori PH-s tesztekhez nekem nem sok közöm volt. Egyébként nyilván nem értettem egyet, de ez már nem változtat semmin. Aki a véleményemre volt kíváncsi az akkor is megtalált, és nagyon nem az x sorozatot ajánltam.
Ez nem terelés. Egyszerűen akkor a GeForce-ot tartottam jobbnak. Az okokat is leírtam miért.
Ki állította azt, hogy a 6600GT nem volt siker. Az alapfeltevés onnan indult, hogy egy technológia képességeit a legerősebb versenyző tudja megmutatni. Az Intelnek van a legerősebb processzora, tehát ők járnak technológiailag előrébb. Ugyanez igaz az AMD-re a VGA-k között, mert övék a leggyorsabb rendszer. Ár érték arányban meg könnyű versenyképesnek lenni. Az AMD is versenyképes ebből a szempontból a procipiacon, ahogy az NV is a VGA-piacon.
Véleményem szerint sokkal nagyobb gáz volt az ATI-nál a technológiai lemaradás. A GeForce SM3.0-t kezelt, ami jobb volt az SM2.0-nál. Értékelhető funkcionális különbségek voltak, ahogy például a DX10 és a DX10.1 között. Ezek a különbségek később ki is jöttek. Ezért ajánlottam anno a GeForce 6 sorozatot a Radeon X helyett. Nem kell a pártatlanság látszata, ha az egyik gyártót pártolnám, akkor nem ajánlanák generációnként más terméket. Ezt lehet, hogy neked nehéz kezelni, de nekem ez teljesen természetes. A jobb az jobb.(#123) [CS]Blade2: Kb. jól írod le. Ha így jelent volna meg a GF100, ahogy te visszakövetkezteted, akkor most nem beszélnénk arról, hogy a GF110 egy javított GF100.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- Trollok komolyan
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Cserélném
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest