Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Odairjak, hogy 45mb/s, de annyi ero mar nincs, hogy pontositsak, hogy irasi vagy olvasasi.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Miért kell 10es?
Szerintem egy class6 bőven elég mobil fhd videó rögzítésre (ami ugyebár 48mbit/s-nek felelne meg, de vegyünk le 8-at a veszteség kedvéért, még így is bőven sok mobilnál a 40mbit/s írási sebesség szerintem).
Kameránál már fontos a c6-c10 különbség fhd videónál, de mobilnál nem hiszem.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Frankó ez a hama blog.
Írnak folyamatosan a többi piaci szereplőhöz képest késéssel megjelentetett termékekről, de legalább drágák, majd a kommentekben rögtön jönnek a termékek valós árai.
Hogy ez miért éri meg hétről hétre a hamának, azt nem tudom, de ezeknek a memkártyáknak az árazása is megint mókásra sikerült.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest