- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferencka
tag
örülnék ha ez a kósza hír gaz lenne
-
tőlem aztán, de akár a Halo 3-at is kiadhatnák PC-re, ha már ennyire rohadtul ráérnek
-
subpixels
tag
Szerintem is jó ötlet, remélem megjelenik Xbox 360 mellett Pc - n is, és még ha kivánni lehet Halo 3 jöhet Pc -re. Persze ez csak álom.
-
Morden24
nagyúr
Tőlem aztán nyugodtan megjelenhet PC-re is
(#2) talpalavalo: Szerintem az első részbe pluszt ne rakjanak bele. Pont az a jó az egész Halo-ban, hogy ami megjelent, mint játék, az mindegyik canon, és senki nem kuszálta össze a történetszálat. Az első rész úgy kerek, ahogy van (oké, tőlem lehet hosszabb, bár nem volt baj vele ilyen téren), a kreatívoskodást meg hagyják meg az új részekre, ott kelleni fog jó sok
-
Morden24
nagyúr
Ha ez igaz lenne, akkor rohadtul tudnék örülni.
De nem kell újragondolni!!!
Hozzá se érjenek. Reach motort és coop módot alá, aztán mehet a boltokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest