Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
No, pár napja kipörgettem. Végül is csak megjött az a hülye parancsikon, kicsit fórumozni kellett. Egyben arra is rájöttem, hogy baromi sok embernek volt hasonló problémája, mert megoldásból is több hivatalos forma van.
Érdekes, anno nem toltam végig a HL1-et. A föld alatti vasúton vittem odáig, ahol az eredetiben ilyen nagy erejű, fehér fényű fénnyel lőttek a katonák. Valahogy ott elfogyott a türelmem. Most kipörgettem (ez a bizonyos fegyver többet között nem is volt) és valóban volt egy pár változás a játékban, már amikre emlékeztem.
Ezzel a grafikával azt kell, hogy mondjam, hogy a sztori még érdekesebb is lehet, mint a HL2. Valahogy emberközelibb, hogy épületekben játszódik nagyrészt. Tetszik a sok technikai dolog, a búgó transzformátorok. Abszolúte játszható játék, unalmasnak gondoltam volna, de nagyon kis jó sztori!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest