Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
SenorGrande #98 üzenetére
Jaaaa, hogy ez nem ugyanaz?
Akkor minek a textúrapakkja ez?
-
Geryson
addikt
No, pár napja kipörgettem. Végül is csak megjött az a hülye parancsikon, kicsit fórumozni kellett. Egyben arra is rájöttem, hogy baromi sok embernek volt hasonló problémája, mert megoldásból is több hivatalos forma van.
Érdekes, anno nem toltam végig a HL1-et. A föld alatti vasúton vittem odáig, ahol az eredetiben ilyen nagy erejű, fehér fényű fénnyel lőttek a katonák. Valahogy ott elfogyott a türelmem. Most kipörgettem (ez a bizonyos fegyver többet között nem is volt) és valóban volt egy pár változás a játékban, már amikre emlékeztem.
Ezzel a grafikával azt kell, hogy mondjam, hogy a sztori még érdekesebb is lehet, mint a HL2. Valahogy emberközelibb, hogy épületekben játszódik nagyrészt. Tetszik a sok technikai dolog, a búgó transzformátorok. Abszolúte játszható játék, unalmasnak gondoltam volna, de nagyon kis jó sztori!
-
Geryson
addikt
Leszedte valaki? Nem értem az egészet. Leszedtem én is, leszedi az SDK 2006-ot, 2007-et és ennyi. Nincs parancsikonom, hogy elindítsam. Nincs bejegyzés a Steam alatt, hogy onnan tudnám indítani. Nincs start menüben úgy bejegyzés, hogy onnan tudjam indítani. Ilyet még esküszöm nem láttam, 3x raktam eddig fel, de ennyi, itt megáll a tudományom.
A két SDK meg csak egy grafikai tesztet indít el a Lost Coast pályán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Jogász topic
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest