Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Cartman
csendes tag
"Amúgy nem értem, hogy minek felhőzik itt mindenki, ez a szolgáltatás pont nem felhő, hanem sima, hagyományos tárhelyszolgáltatás, pár extrával."
Nekem is bántotta a fülem a felhő szó használata a DropBox esetében, de utánanéztem és igenis felhőnek / felhő alapú szolgáltatásnak kell(ene) nevezzük.
Wikipédia:
"A számítási felhő [..] alapjában véve azt jelenti, hogy olyan állományokkal és programokkal dolgozunk, melyek fizikailag nem a saját gépünkön, hanem az interneten, egy ismeretlen helyen vannak, valahol a „felhőben” (az ábrákon a hálózat ismeretlen részét felhővel szokás illusztrálni, „network cloud”)."Lepenye Tamás cikkében a SkyDrive is felhő alapú szolgáltatásként, pontosabban Platform as a Service -ként van definiálva.
A fenti utánajárás után már csak egy valami nem világos számomra: mi az ami nem felhő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest