- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közben azt hiszem leesett. Ha ABE az értesítési területre akarja küldeni a Messengert, akkor tényleg be kell kapcsolni a Vista kompatibilitást. De ez nem bug, ez by design ilyen. Valószínű nem is fog változni.
szerk.: És a Mailben még mindig nincs formátumfestő, de szerintem ez is szándékos. Pedig csak emiatt nem fogom megvenni az Outlookot, más miatt pedig nem lenne értelme, mert itthon semmit nem használok ki a többlettudásából.
-
törölt tag
Még azt lenne jó látni, hogy a Live Mailt kiveszik az értesítési területről. Szerintem teljesen feleslegesen foglalja a helyet. Az új levélre való figyelmeztetést meg lehetne oldani úgy is, hogy a tálcán levő ikon besárgul, ahogy pl. a Messenger teszi mikor üzenet érkezik.
#25:
Ez egy nagyon jó kérdés, nem tudom. Nem volt ilyenem, tehát valószínű a fórumról fogom megtudni a választ. Azért csak feloldja a tiltást, mikor a 2011-et telepíti az ember. Ha nem, az nagy hiba.
Érdekes, hogy akiknek régi Messengerük van (szerintem a listámból még mindenkinek) még a régi becenevemen látnak. Pl. ezt sem tudom, hogyan lehetne átírni. Csak jönnek elő a kérdőjelek...
-
törölt tag
Rejtve kapcsolódva nem tudsz üzenetet küldeni a másiknak. Viszont van egy "Appear online to this person" lehetőség, ami után már igen, és a többiek továbbra sem fogják látni, hogy fenn vagy.
Ezzel párhuzamosan száműzték a "Block contact" funkciót. Azért ez meglepő húzás, nem is tetszik. Jól jött néha az a tiltás. -
törölt tag
-
törölt tag
Restartot csak kiírja, egyébként nem kell neki, anélkül is megy.
A teljes névvel jelölés nekem bejön. Engem pl. sokszor zavart, hogy valaki az MSN-es nevével élte ki a kreativitását. Tudom, lehetett neki becenevet adni, mégis, nem fogok könnyeket hullatni ezért a funkcióért.
Nálam semmit nem kell bepipálni Windows 7 alatt, nem értem mi ez a kompatibilitási gond. Éppúgy lemegy a tálcára, mint eddig.
A Live Mail 2011 is igen bejön, komolyabb, outlookosabb lett a megjelenése.
hackeeeee:
Köszönöm a bejegyzést, innét tudtam meg, hogy már kinn van a 2011-es WLE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest