- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#72042496 #19 üzenetére
jó, de akkor minek írja ki, hogy restart kell. ha meg OSfüggő (vagy bizonyos programtól függ), akkor igazán megcsinálhatták volna automatára, hogy win7eseket/megfelelő programokkal rendelkezőket ilyennel ne zargasson.
az engem is zavart, amikor a nevén élte ki pár ember a kreativitását, de szerintem átestek vele a ló túloldalára. és szerintem aki ki akarja élni a kreativitását, az ugyanúgy ki fogja tudni ezután is, max a live neve is fura lesz.
igazából engemet amiatt zavar, mert megszoktam, hogy aki teljes nevet használ valahol a neten, az általában nagyon kezdő.én nem néztem a tálcára lerakást, másik hozzászólást kommentáltam
más: persze, komolyabb lett, de a social network integrációval együtt nekem eléggé két szék között a padra esetnek tűnt. viszont a classic lista működik, az jó.
megint más: volt benne jó is, a network settings beálltásai sokkal több visszajelzést ad, szóval hibakeresni egyszerűbb lesz vele.
rejtve kapcsolódással mi a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest