- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok,
Ha nekem csak egyszerű "mezei" előfizetésem van, nincs benne internet előfizetés meg semmi, akkor is ingyenes a facebook? Samsung S5230-om van és azon van dedikált Facebook widget... Vodás vagyok.
Köszi,
Berci -
baxxxi
újonc
Srácok,
aki használja a netjegyet, az lszi írja már meg, hogy milyen sms-sel tudom aktiválni! Leürült az InstantNet-em, és gondoltam váltok. Köldtem "HAVI"-t a 1270-re, azt nem ismerte fel, aztán egy "HELP"-et, arra az bekapcsolta a hívásértesítőtSzóval mi a tuti?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nyilván..
Én Check-in-t max bulikon használok főként..
Én azt utálom főként, amikor "nyerj ezt, nyerj azt" meg hasonlók.. Nah Én azoktól megyek falnak..
Amúgy, csak mondjuk ha nyaralni vagy, családi képek, bármi, meg szeretnéd osztani másokkal, nincs gép nálad, de teló van, van mobilnet, csak pikpakk feltöltöd..
A másik, ehhez nem kell "ingyenes"... Megy ez anélkül is..
-
vans?
őstag
válasz
hackeeeee #12 üzenetére
Biztos, en mindig a geprol teszem fel a kepeket, masreszrol viszont ruhellem a sok idiotat, aki (mivel ingyenes) minden egyes mozzanatat kiirja az eletenek, akar a buszon ul, akar a budin tronol. Persze tisztelet a kivetelnek. (es igen, ismerem a tiltas funkciot, hasznalom is surun)
-
vans?
őstag
válasz
huntermati #10 üzenetére
Szornyu hianyossag.
-
huntermati
aktív tag
Telenor miért nem csinál ilyet?
-
jamo
tag
Nem csak úgy ingyenes ha a böngészőbe 0.facebook.com-ra megyünk?
-
darál0w
Jómunkásember
eddig ez kimaradt.
ide vonatkozik az is, ha képet tolok fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest