Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
"a színes fények" helyett inkább a tápegység hatékonyságára kellett volna több időt fordítani.
-
kromatika
veterán
válasz
Aprósólyom #3 üzenetére
Teljesen egyet értek.
-
jeni
félisten
KCAS-850M Andyson
Aerocool PSU -
Aprósólyom
addikt
Valami bekattant. Biztos a sok RGB teszi egy kis iróniával.
Inkább arra fordítanák az erőforrásokat, hogy magasabb hatékonyságot adjanak el olcsóbban, mint hogy az RGB-vel teremtenének piacot. A jobb hatékonysággal, legalább valami jót is tennének a világgal...
Így is túlságosan feltűnő az árak mesterséges felfuttatása... Egy jobb hatásfokú táp (mondjuk legalább egy 80+ Gold), nem hiszem, hogy legalább 20-25k-ba kell kerüljön. Szétkapva egy tápot azért nem vág hanyatt a csúcstechnológia és a drága anyagok látványa.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Aprósólyom #1 üzenetére
Veled mi lett?
----
Cikk írójához itt is.. Tessék már feltüntetni szakmai oldalon a táp belsejéről infókat.
De most én is tippelek, mert nem mentem még mélyebben utána.
KCAS-850M Andyson belsős volt, hasonló értékekkel.
-
Aprósólyom
addikt
Atya úriszten, de cini! Meghajtam, de teccik!
Aztat szajnájom cak, hogy nem ejéggé védi a jeges medvje bébiket, me' cak nyólcvan plusz bronz ész nem tityánium, úúúú!!!
Eztet ma már nem lehet megcsinájni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest