Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
320kbps MP3
Az árak pedig ugyanúgy globálisak lesznek mint ituneson tehát nem kell az ördögöt a falra festeni. 9$/album pedig szerintem korrekt egy olyan előadóért akit szeretsz.
A google+os egyszeri megosztás szerintem meg simán átütő lehet.
Vegyünk egy 1 számos előadót 1 ismerős megveszi teljes albumot akkor könnyen rájöhetsz hogy szar az egész vagy hogy tök jó.
-
julius666
addikt
Ha csak az Androidon múlik, a Google új boltja lenyomhatja az iTunest
Ó, már megint ezek az önmagukban semmitmondó számok alapján levont következtetések.
Sokkal inkább számít a felhasználói táborok között a fizetőképes kereslet eloszlása. Márpedig ebben az Android mocskosul szarul áll. Nem hiába, a piac nagyjából felosztható két részre: azokra akiknek van pénzük és hajlandóak is költekezni ezért iPhone-t vesznek (mert ugye az a menő), illetve azokra akik nem és ezért Androidos telót vesznek (mielőtt valaki le apple fanboyozik: nem, én nem szeretném hogy így legyen, de ezek a tények sajnos). Nyilván van egyéb felhasználói kategória is bőven, de statisztikai értelemben nem számottevőek.
Amíg ezen a Google nem tud változtatni, addig lehet hogy szépeket keres önmagában a Marketjeivel, de tiszta profitban továbbra is csúnyán elbújhat az Apple mellett.
-
llaszlo
veterán
Milyen minőségben lesznek fent a zenék?
-
-
Lenry
félisten
azért egy ilyen rendszerrel változhat akár itt is a dolog. ha megvehetem olcsón jó minőségben és főleg egyesével a számokat, az nagyon sokat dob a helyzeten.
mert jelenleg mi van? bemegyek a boltba és sokezerért vehetek egy CD-t, amin van ~10 szám, amiből jó esetben hármat fogok hallgatni.
vettem 7 fölös számot, meg egy még fölöslegesebb műanyag korongot. mi ez, ha nem pénzkidobás? -
olbaidhun
őstag
Ott azért van fizetőképes réteg is, akiknek nem gond az akár havonta megjelenő új albumokból válogatni néhány lemezt. Itthon utoljára évekkel ezelőtt tehettem meg, hogy bementem a média markt-ba és leszedegettem néhány original kedvencet.
Nem arról beszélek, hogy drága itthon bármi is, hanem félelmetesen kevés a fizetés/munkahely.
-
atike
nagyúr
"A Google a kiadók nélkül piacra lépő előadóknak is kínál lehetőséget: egyszeri 25 dollár befizetése után bárki kínálhatja zenéit letöltésre, mindezt körítheti reklámanyaggal, a saját maga által meghatározott árakon érkező bevételekből pedig 30 százalékot kell a Google-nak befizetnie."
Ez a rész nem rossz. Persze ennek is csak külföldi piacon van értelme, mivel itt úgyis minden "ingyen kell"... Ha csinál valaki valamit másnap már ingyen hozzáférhető. Akkor meg minek vegye meg bárki, ha ingyen le is töltheti...? Sajnos hazánkra ez a jellemző. Külföldön is tuti töltögetik lefelé ingyen, de ott van olyan réteg aki meg is veszi. Elég nagy réteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!