- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Viszont ez nagytesóilag elég komoly potenciállal rendelkezik. Ugye, most vannak itt-ott levélfiókok (amikből törlődnek a levelek mikor letöltöd őket, ha úgy állítod be), fórumok (mindegyik más szerveren tárolja az üzeneteit). Ha ez bejön, akkor 10 év múlva talán egyik sem lesz, csak lesz néhány nagy mamut Wave-szolgálató (ha egyáltalán több lesz, és gyakorlatilag nem a Google-jét fogja a népesség 99%-a használni), aztán minden kommunikáció ott fog futni, legyen az e-mail jellegű, fórum jellegű, vagy azonnali üzenetküldés jellegű. Tehát akkor ezeknek a cégeknek változás követéssel meg viszonylag jól beazonosítható részvevő követéssel ott van az összes ilyen kommunikáció visszamenőleg sok-sok évre. Hmm...
Pontosan ezért nincs google account -om sem, és minden netes szolgáltatást szétszórva használok, különböző szolgáltatóktól, így egyenként kevesebb nyomot hagyok magam után az információ folyamban..
Én nem is igazán örülök az erős google dominanciának. Ugyanaz lesz a vége, mint a microsoft -nak. A fejünkre nő majd, és ezért útálni fogjuk, mert olyasmit is meg akar majd szabni nekünk, ami már nem nekünk, hanem csak neki lesz jó... A google birodalmat még idejében kellene seggbe rúgni, és nem utólag bottal piszkálni 20 méterről, mint az ms, vagy az intel példáját figyelve...
A nagy google jövő... Most pl napokig dög lassú volt a youtube, ami engem nem is igazán érdekelt volna, de sajnos sok videót ami nekem épp kellett máshova nem töltöttek fel, hiába kerestem. Remek.
Majd mi lesz ha leáll a nagy wave server park, és épp nem lesz más.... dehát ez kell nektek..A g docs is milyen jó.. hát még ha elmegy a net egy időre.
Ez a hülye felhős trend, meg az egész google mehet a fenébe.... de ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest