Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Béééla #218 üzenetére

a 192-es hsz-ben ugyanezeket az adatokat kaptad meg, nekem nem volt nehéz érdemben hozzátenni valamit :U

"TALÁN 2-300 tapasztalattal már nem mond az ember égbekiáltó baromságot"

0.1%-os minta alapján következtetést levonni egészen pontosan az égbekiáltó baromság definíciója.

"hiszen nagyobb cégnél nem a főfőnök szervezi a munkát, és az ő döntéseik (a leépítés-ukázon kívül) nagyon nem szólnak bele a mindennapokba."

aha. az ilyen felsővezetőt vagy tulajdonost hívják úgy hogy csődbe mentél.

"első helyemen alhangon 5+ réteg volt felettem, és gyakorlatilag a helyi csapatvezetőn mint helyi döntéshozón és a közvetlen minket irányító PO-n kívül szinte sose láttunk senkit)"

gondoltam hogy nem nagyon láttál még bele a felső vezetés munkájába, mert akkor nem írnál ilyeneket. rohadt sok lépés van addig hogy a csopvez adhasson neked utasítást egy normális cégnél. addig lement egy csomó meeting, ahol megtárgyalták az eszköz, erőforrás és egyéb szükségleteit a projektnek, a finanszírozási oldalt, a megtérülést, hoztak több döntést, majd kiadták az alsóbb szinteknek a feladatokat, akik megszervezték ezek végrehajtását, és utasították a csopvezeket hogy ott indul ez ott meg az...

Új hozzászólás Aktív témák