- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #65 üzenetére
Nem rólam van szó.
Arra próbálkozom rávilágítani, hogy nem csak a mérnökinfó képzés ami mérvadó.
-
válasz
fordfairlane #63 üzenetére
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy tapasztalat kell, nem diploma.
-
válasz
zöld drazi #13 üzenetére
Én most csak a infó oktatásról beszéltem.
-
válasz
zöld drazi #11 üzenetére
Én meg a PEMIK-re és már második félévtől. Szintén nem mekiben. Nagy cucc.
Egyetem mellett illik dolgozni valamit (főleg a vége felé, amikor lazul hurok), lehetőleg olyat, aminek van köze a szakodhoz. Szerintem ez alap.
-
Tökmindegy milyen az oktatás az egyetemen, az igazi hasznos dolgokat úgyse ott fogod meg tanulni, csak az alapokat. Meg annak az alapját. Meg az alap alapjának alapját. Persze mindezt csak felületesen, mert semmire nincs idő. Amíg meg van idő, akkor matekot tartanak, mert szerintük ha nem tudod megoldani a hatodrendű inhomogén diff egyenletet, akkor sose leszel programozó.
(#8) Puma K: Úgy akartok webprogramozók lenni, hogy azt se tudjátok mi fán terem a programozás? Azért ez így elég súlyos eset. Amíg nem szedsz össze valami alap programozási ismeretet, addig felejtős már rögtön specializálódni. Ráadásul a webprogramozás egy nagyon összetett dolog, legalább 6-féle nyelvet kell tudni hozzá, s ezek semennyire nem hasonlítanak egymásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- Nyaralás topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest