Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Csak néz az ember, hogy milyen csodás túlélések vannak.
-
Nordic
Közösségépítő
Ehhez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy nagy az isten állatkertje. A sok vonat előtt ugrálót, meg átrohangálót meg visszalökném elé. Meg annak az anyukának is adnék egy tockost, aki az utolsó jelenetben bealudt és hagyta a vonat elé gurulni a gyerekét. Elmagyaráznám neki mire való a babakocsin a fék...
-
westcoastog
veterán
pff nemsemmi videók
-
h.adam.92
őstag
jaja, most így kelés után még1x megnéztem mind a 3-at még mindig van mikor kiráz a hideg...
(#2) adyz.: én akkor fogtama fejemet mikor ide-oda ugrált a két vonat elől a pali.. akkora retardot...
mozdonyvezető sem lennék, sok retard ott ugrál a vonat előtt aztán ha elcsapom akkor még én nekem van lelkiismeret furdalásom miközben ő az idióta... -
adyz.
aktív tag
Még hogy végső állomás? 2percnél nagyon durva.
az első videó
-
EczkE
veterán
Ha azt írom, hogy párcentin múlott, lehet, hogy túlzok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest