Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
üzenetére
Valóban. Lehet, hogy más csatornákon vásárolják, de a hír szempontjából még mindig lényegtelen, ennek az ECS-nek konkrét ára még nincs, ha lesz, okosabbak leszünk.
(#31) ayy_lmao: Nekem halt már meg AsRock, MSI és GIGABYTE is, no meg Abit. Mégis vettem ugyanolyat. Egy eset sajnos még nem reprezentatív – nálam.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Kb. egy a két lap felszereltsége. Az AsRockon kicsit több az USB 2.0, de ezen meg van COM és M.2 foglalat. Az M.2-be szerintem bele lehet tenni egy 2242-es SSD-t, ha van PCIe interfészes. Az AsRock lapokra 2 év, az ECS-re három szokott lenni a garancia. Nem mellesleg a 80 dollár alatt még van mozgástér, és a kezdőár is magasabb szokott lenni annál, amire végül beáll hosszabb távon.
A hirdetéses vádat meg visszautasítom, logikailag értelmetlen, hiszen nem is kapható itthon hivatalosan a lap!
(#2) Solicidium: Ez igaz, de nincs a támogatott CPU-k listáján sem az i5-6600K, sem az i7-6700K, amik a mikrokód tekintetében megegyeznek a már támogatottakkal. Nem írhatom, hogy támogatja, ha nincs rajta. Természetesen a 4-pines ATX 12V csatlakozó ezzel csak lazán függ össze, azonban a Haswell és Skylake deszkák java része a 8-ast kapja. A hűtés ITX-nél a kis gépházak miatt fontosabb, persze a jó légáramlat is elegendő lehet.
(#9) zombinorbi: azért az ALC662-nél messze nem sokkal jobb az ALC892.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest