- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #44 üzenetére
Az FX topikba is kukkants be. Nem minden lap ment természetesen gallyra, de a VRM-jük átlagosan elég gyenge volt.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
Teljesen külön cég az AsRock és az ASUS. Amúgy az AsRock 990FX és 970-es AMD AM3+ lapjai köhécseltek az újak közt is.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#29810176 #30 üzenetére
Valóban. Lehet, hogy más csatornákon vásárolják, de a hír szempontjából még mindig lényegtelen, ennek az ECS-nek konkrét ára még nincs, ha lesz, okosabbak leszünk.
(#31) ayy_lmao: Nekem halt már meg AsRock, MSI és GIGABYTE is, no meg Abit. Mégis vettem ugyanolyat. Egy eset sajnos még nem reprezentatív – nálam.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Egyrészt, idézd azt a részt a hírből, ami kijelenti, hogy jól felszerelt, mert átolvastam sokadszorra is, és mindenhol csak relatív vonatkozásban hangzik el a felszereltség. Egyébként mi hiányzik róla, ami nélkül élni sem lehet? Egyedül a Wi-Fi (habár az ára sem akkora, hogy beleférjen), amit én találtam, habár otthon a vezetékes csatlakozást preferálom, és egy irodai környezetben is legtöbbször rendelkezésre áll. Mi nincs rajta, ami még kell?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Mercutio_ #18 üzenetére
Így van ez rendjén, kicsit többért adják, kicsit felszereltebb.
(#20) Zotya84: Aham, a boltok meg nem merik a "gyátó által biztosított" részt bevállalni, de azt várod el. Elárulom, hogy az ilyen esetekben a gyártó hasraüt és mond egy jóváírási összeget, pl. 20%, és ő elintézettnek tekinti. Na ezért két év minden kiskerben idehaza. Három lapot is megnéztem szúrópróbaszerűen, más boltoknál. Csak nálunk van ilyen 1950-es évekbeli garanciális szabályozás, hogy ha nem tud ugyanolyan cserét adni, akkor vételár vissza, ha a vevő nem fogadja el a hasonló tudású cserét. Csak nálunk indul nulláról a csere termék garanciaideje. Na ezért.
De kár ezen rágódni, mert az AsRock ITX-es lapját itthon, itthoni garival 2 év, az MSi-ét 3 év garanciaidővel kapod meg. Az ECS lapot meg egyáltalán nem, de ráadásul az árát sem tudod, csak azt, hogy 80 dodó alatt lesz. Még akár 60 is lehet, lesz amennyi lesz.
A hír az ECS lapjáról szól. Van nála fapadosabb, van nála felszereltebb, de sem a tudása, sem az érte kért összeg nem irreális. Pont.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Kb. egy a két lap felszereltsége. Az AsRockon kicsit több az USB 2.0, de ezen meg van COM és M.2 foglalat. Az M.2-be szerintem bele lehet tenni egy 2242-es SSD-t, ha van PCIe interfészes. Az AsRock lapokra 2 év, az ECS-re három szokott lenni a garancia. Nem mellesleg a 80 dollár alatt még van mozgástér, és a kezdőár is magasabb szokott lenni annál, amire végül beáll hosszabb távon.
A hirdetéses vádat meg visszautasítom, logikailag értelmetlen, hiszen nem is kapható itthon hivatalosan a lap!
(#2) Solicidium: Ez igaz, de nincs a támogatott CPU-k listáján sem az i5-6600K, sem az i7-6700K, amik a mikrokód tekintetében megegyeznek a már támogatottakkal. Nem írhatom, hogy támogatja, ha nincs rajta. Természetesen a 4-pines ATX 12V csatlakozó ezzel csak lazán függ össze, azonban a Haswell és Skylake deszkák java része a 8-ast kapja. A hűtés ITX-nél a kis gépházak miatt fontosabb, persze a jó légáramlat is elegendő lehet.
(#9) zombinorbi: azért az ALC662-nél messze nem sokkal jobb az ALC892.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest