- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
#25237004 #45 üzenetére
Félreértés vagyon
Nem vagyok szerencse lovag, direkt raktam ezt az utolsó helyre. De bármilyen egyenletet felírhatsz egy játékra és hiheted azt, hogy a flössöddel nyered ezt az osztást, ha neki is az van és egy magas lappal üt. Az igaz, h a valószínűség számítás matek. Lehet h azért nem látom ezt ennyire mélyen, mert nekem a kártya játék 5-6 éves korom óta természetes. Nem kell ehhez semmit számolnom, tudom mi az amibe beszállok, tudom mi az amit nem játszok meg és érzem mikor meddig mehetek el, illetve jól olvasok az emberek gesztusaiból, legyen az akár egy tét választás.
Nem tanulmányoztam soha semmilyen könyvet, nem is akarok, számomra ez a kártyajáték nem jelent többet játéknál. Nem játszom feszesen, inkább túl megfontoltan és kiváróan. Nem játszok sokat sem, mert ettől hasznosabban is eltölthetem a szabadidőm. Számomra ez az egész addig játék, amíg nem ásom bele magam tudományosan és őszintén szólva félek is attól, hogy ez esetben elveszteném azt a belém égett rutint, ami most tudat alatt jön. Nem tartom magam magasan jó játékosnak, de amatőrnek sem. Voltam már 2. helyezett 1000-es versenyen, ez nekem bőven hozza a boldogságomat, azt az örömöt, amiért leülök játszani.
És ha vesztek, attól sem leszek szomorú, még ha bukok 5-10 dollárt akkor sem, kivéve akkor, ha valaki értelmetlen terrorizálós játékot játszik és még a szerencse is mellé pártol. Jajj nekem megint kimondtam a tiltott szót, "szerencse"
-
Formaster
addikt
Matematika?
A póker számomra leginkább logikai, stratégiai, személyiségi és szerencse játék és a legkevésbé sem matematikai. Az maradjon a Black Jack asztala. A metális oldalával egyet értek, le se üljön az ember játszani, ha nem tudja kivárni míg jönnek a lehetőségek, illetve kihullanak az ámokfutók. Persze valaki meg úgy látja, hogy beszáll kockázatos flopokba és így szerez magának jobb pozíciót, mert türelmetlen és nem hisz a logikában. Ők általában többször buknak, mint én
Ismertem olyan embereket, akik azt hitték, hogy ebből fognak élni, megtanultak mindent a pókerről, félbehagyták a fél életüket, mert azt hitték ez az ő sportjuk. Mondanom sem kell mi lett ebből. Mert cseszheted a logikád, a személyiséged és a stratégiáidat, ha nem tudod a szerencsét meglovagolni
Szerencse vs szerencsétlenség a véletlensszerűség törvénye alapján 1:1 átlagban. A kérdés, hogy mennyit buksz a szerencsétlen körön és mennyit nyersz a szerencsésen. Ehhez kell a logika
-
Formaster
addikt
Jézusom mikről beszéltek
Nekem a póker az csak póker, taktika és figyelem, illetve megérzés. Az itt elhangzott szakszavakról halvány gőzöm nincs, ha lenne akkor számomra már nem is játék lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kihívója akadhat a szigetes afterpartyk és a pókerasztalok koronázatlan királyának, Korda Györgynek: egy Libratus nevű mesterséges intelligencia egyre-másra nyeri a kártyapartikat.
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest