Hirdetés
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Én megelégszek magával a játékkal, csak ne legyen olyan döcögős a start mint a 2 nél, már ami az optimalizálást illeti.
-
Garada
őstag
válasz
mentoloshypo #2 üzenetére
Valóban így van, egy ilyet én is beszereznék.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem az csak a játékra önmagára vonatkozik. Én nem bánom ha az egyes platformokon eltérő tartalom van a CE csomagokban. Két pakli kártyától nem megyek falnak (főleg ha tényleg megjelenik bolti forgalomban is, ha kell veszek külön két pakli kártyát), azt viszont elvárom, hogy a játékban ne legyen eltérés.
Mondjuk amúgy sem vagyok híve ezeknek a túlárazott CE kiadásoknak. Hol vannak már azok az idők, mikor 10k helyett 14k körül vehetted meg a CE-t, amihez járt mondjuk egy extra lemez és egy vaskos artbook. Én ez utóbbit szoktam nagyon kedvelni, mert a bábúkkal, dögcédulákkal, kisautókkal, játék kardokkal és egyebekkel nem tudok mit kezdeni, kirakni nem fogom sehova, eladásukkal meg szintén nem akarok szarakodni.
Ellenben egy gyönyörű artbook puszta végiglapozása is mennyei élmény, hát még a könyves polcon milyen jól mutat.
-
Gabor343
tag
Pont a lényeg maradt ki a hírből, hogy ez a kártyacsomag és a szövettérkép CSAK a xbox one-os gyűjtőiben lesz benne, a többiben nem!! Az ára pedig ugyanannyi lesz mint a ps4 verziónak, csak a pc-s lesz kicsit olcsóbb lesz.
Ahhoz képest hogy azt ígérték, hogy a witcher 3nál nem lesz semmilyen exkluzív tartalom semmilyen platformra, ez eléggé annak tűnik. -
Liquid Snake
aktív tag
Nem rossz! :-D
-
Rakamaz
tag
"...szerver részese lesz a kalandnak" hmm?
A helyesírás ellenőrzők jól végzik a dolgukat, viszont a hülyeséget nem tudják kiszűrni. -
PhilBrick
őstag
Jó ötlet. New Vegas-ban a karavánt nagyon élveztem néha.
-
Sirandrish
legenda
Hirtelen az FF8 jutott eszembe.
Ott is volt egy beépített kártyajáték...volt hogy órákig csak kártyáztunk -
hommeros
őstag
Na ez már collectorosabb, mint amivel általában megszórják a népet tripla-dupla árazás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest