- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A szinte "Noname" MusicMan meg tudta oldani mindazt emit ezek tudnak, viszonylag jó hangzással, kompakt méretben 14K-ért és még kijelzőre és egy alap lejátszó kezelőfelületre is futotta.
Bár a kijelző lehetne jobb (elég halvány, de teszi a dolgát) és épp ezért érthetetlen, hogy ezek nevesebb gyártók, miért spórolják le pont ezeket a sokszor drágább mobil hangszóróikról, pedig ha tennének rá egy kisebb, de rendes LCD-t, biztos több vevő akadna ezekre.
-
esox
senior tag
válasz
Dr. Romano #45 üzenetére
Én sem azon az áron vettem amennyiért itthon vesztegetik. Tény, hogy már a hangfal súlyán érzi az ember, hogy komolyabb cuccot visz haza egy zsák pénzért.
Egyébként vicces, hogy sokszor olyan emberek vesznek 10-20ezres BT "hangfalat", akik 200(+)ezres telefonnal hajtják meg és csodálkoznak, hogy még szarabbul szól, mint a saját telefonjuk.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dr. Romano #45 üzenetére
Kulonbozo celt szolgalnak, jol megfernek egymas mellett.
-
M@cika
őstag
Én tök igénytelen vagyok, így Nekem teljesen megfelel a 2k-s Coca Cola dobozka. Igaz még csak nem is BT, csak SD kártya, de suliba meg útközbenre meg táncpróbára a tornaterembe eddig bevált. Soha nem adnék 100 Eurós nagyságrendet egy "dobozért" :-) Akinek viszont arra van igénye és megteheti, miért ne vegye meg a jó minőséget olyan áron.
-
esox
senior tag
BOSE Soundlink mini. Évek óta kiszolgál, a hangja pedig ezekkel a kis cincogógépekkel össze sem vethető.
-
[CsuCsu]
őstag
En B&O Beoplay A2 Active-ot vettem, es nagyon meg vagyok vele elegedve. Meretehez kepest dobbenetesen jo hangja van.
-
Yany
addikt
válasz
Aprósólyom #39 üzenetére
D fine, bose sl 2, xtreme, envaya, vmelyik marshall, meg 2-3 kínai, a Doss még hátra van. Nem teszteltem, meghallgattam. Amúgy ha fentebb elolvasod, épp a specifikációk lobogtatása ellen szóltam én is. Az amazont azért szeretem, mert sokkal többet meg lehet tudni ott a termékekről: vásárlói vélemények, gyakorlati tapasztalatok, gyártói jelenlét (ld. q&a szekció), nem hivatalos és támogatott forrásból készült képek, összehasonlítások stb. Jóval többet ad, mint az eleve nagyságrendekkel kisebb forgalmú magyar shopok felülete. Ettől még áll: aki teheti, vásárlás előtt halgassa meg, amit kinézett, mert mindenkinek más tetszhet. Viszont borzasztó sok nyűgtől kímélhetjük meg magunkat a fent említett infók átolvasásával, mert habár az a legfontosabb, nem csak a hangja számít ezeknek a cuccoknak, ebben Gellerrel értek egyet.
-
Bird
addikt
A Kitsound Dancefloor akár kisebb diszkókban is jó szolgálatot tehet. A fénye már megvan hozzá.
-
dethroner
veterán
Ismerős kint él Kínában, ott vett egy ilyen belpiacos terméket. Azt mondta átszámítva 15K körül van az ára a hangja pedig brutálisan jó.
-
carl18
addikt
A tesztben a 2 vacak odafent nekem nem ér 15,000 Ft-ot!
Sok hangszórót halottam már és az ilyenekbe mindig csalódók.
Állítilag a Doss Sound XL a saját árában verhetetlen, ha drágább kell az JBL Xtreme-től szinte féláron megy a Dockin D fine. Azért most már a JBL-nek is van konkurenciája, arra emlékszek mikor az Extreme megjelent hát nem igen volt neki ellenfele.
-
martin1369
aktív tag
Húgomnak már egy ideje a Pocket Hive van és egész jó bár nekem volt régebben ilyen:[link]
volt és ez azért sokkal jobb volt de szvsz a Pocket egy JBL Go-tól sokkal jobb. -
lexter00
őstag
Vegyétek ezt
Vízálló jó hangos basszus is van cserébe 23 kiló.De lehet horgálini is ha kedvetek támad kertipartizni
-
Yany
addikt
válasz
motoros21 #30 üzenetére
Ez de cuki. Ha lesz lehetőségem, ezt is meghallgatom, nagyon szimpi ránézésre. Thx a linket.
ps.: mondjuk az Amozonon kritikusak vele, 3.5 csillag. -
twollah1976
őstag
Ha van benne RGB LED akkor az nem geeeeemer hangszoro?
-
motoros21
csendes tag
Az Árukereső Top 1. helyezettje nekem bevált: https://www.arukereso.hu/radio-radiomagno-c3612/media-tech/boombox-bt-mt3145-p306767431/
10 ezerért meglepően jó a hangja.
-
LanyUs
senior tag
Volt már előzménye a fő topicban. Nem ismétlem meg, mert nem vagyok semmilyen márka fan, csak egy elégedett user. Általában senki nem ad érte 55-60K-nál többet, így beszélhetünk azonos árszintről. És a mondatom lehet erősnek hangzik, de mivel minden 2. fiatal nyakában extreme vagy charge 3 szól a Balatonon és 100e feletti telefonokkal mászkálnak nem hiszem, hogy nagy szegénység lenne. Újságírók szoktak kiemelni egy mondatot a környezetből
Viszont a topic zárható és efféle dumák kiverik a biztosítékot, még akkor is ha Te egyetértesz a véleményével, mint Dockin tulaj
. De nem szeretném én sem tovább ragozni. Amúgy 37e-ért messze best vétel kategória.
-
Pecc
őstag
válasz
zsolt19900 #19 üzenetére
Pontosan ugyanezt akartam írni, hogy sajnos megtévesztett engem is a cím.
Egyben köszönjük a gyorstesztet.
-
wolfman
veterán
Hááát van ez így. Valaki kapásból csenget és van, akinek sosem lesz, mert sajnálja rá
Nem sajnálja rá, csak azt mondta (pontosabban az volt a kialakult vita kezdete), hogy olcsóbban lehet kapni a D Fine-t és közel ugyan azt kapod hangminőségben és hangerőre is. Nem fikázta a JBL,t nem volt a minőségére egy rossz szava sem, csak, hogy túl van árazva.
Én mielőtt vásároltam egyiket sem hallottam, de igen sok youtube stb. teszt van, ahol összehasonlítva a D Fine jött ki győztesen, de nem azért mert szétalázza a JBL-t, sőt inkább picit a JBL felé hajlik a mérleg nyelve, de mikor rátérnek az árra, akkor nem lesz kérdés egyik tesztben sem, hogy a D Fine előnyre tesz szert. Megvettem utóbbit 37eFt-ért (nagyjából), nagyon nem bántam meg. JBL most hol a legolcsóbb és ott mennyibe kerül aktuálisan postával?A fenti kijelentésed meg eléggé lealacsonyító, nem gondolod? Mindenki pénzből él és pont egy olyan világban élünk/olyan országban, ahol igenis számít hogy a pénzedért mit kapsz!
(#25) FefeeX: Ez szól neked is. De vitathatjuk még, hogy akkor ki is ütött vissza először.
-
Yany
addikt
Túl vagyok a D Fine-on is azóta. A JBL-t sem a torzulós Oluv teszt után ítéltem meg, hanem személyes meghallgatás után, miután én magam is szkeptikus voltam és vártam, hogy lehetőségem adódjon.
Az ilyen színvonalú eszmefuttatásokhoz meg nem kívánok kommentelni, mert csak a topik látja kárát:
"A szerinted király 140 juróért nem túlárazott, de az extrém 180-ért az."
+
"Ha egyszer ennyiért vettem, akkor most hazudjak direkt?"
vs.
"180-ért vettem németben a médiábaan, akkor épp akcióban volt."Ha valakinek a begyébe mászik a véleményem, azt sajnálom, mert fölöslegesen degradálja vele a saját hangulatát. Én a véleményem mondtam el, Geller meg általános kinyilatkoztatást tett sértett hangnemben egy akciós árat alapul véve, nem kicsit megtévesztve azokat, akik itt nem járnak utána alaposabban, csak az ő véleményét olvassák (bár, mikor keresik a 180-as Xtreme-eket, majd szembesülnek ezzel). Kiszálltam, mert süllyed a színvonal.
-
trufa12
addikt
Logitech megaboom-ot vettem idén strandra, bőven jó, full vízálló , 30-al olcsóbb mint a jbl... tavaly az volt nem dobtam hátast tőle... szóval tudom miről beszélek. De egyébként basszus egyikben sincs... hallgassatok meg normális hangrendszereket aztán tök mind1 milyet vásároltok , de arra jók h nyáron strandra v irodai-otthoni meló, főzés mellé recsegjen valami.
-
LanyUs
senior tag
Ne fáraszd magad. Nem hallott még D-Fine készüléket, de ugyanazon árban is biztosan jobb, mint az extreme, mert a youtube teszt ... stb. Főleg épp azon a teszten, ahol valószínű egy törött extreme-t használtak vagy valami driver bug volt vele. Sebaj mindenki azt vesz, amit akar. Nekem is van eszem és szeretem a megfelelő ár/teljesítményt és mégis Extreme lett a befutó. Hááát van ez így. Valaki kapásból csenget és van, akinek sosem lesz, mert sajnálja rá. Ilyen egyszerű. De, hogy mindenhol alázni kell egy olyan hangszórót, amit nem is használok csak hallgattam kicsit, enyhe túlzásnak tartok. Amúgy ódákat tudok zengeni a hordozó fülekről és a kapott szíjról mennyire praktikus. Hordozhatóság királya + jól is szól! Persze 60K alatt
-
forgonati
őstag
Az összes Kitsound olcsó kínai hulladék kategória. Nekem is volt tőlük egy gravity, olcsó volt, olyan is volt. Szar hangminőség, torzított már fél hangerőn is. Ja és ugyanezt megtalálni Alin 10 másik néven. Ezek sem különbek.
Egyszer kell normálisat venni. Tanultam belőle, beruháztam egy JBL Charge 2-be, és semmi gondom azóta...
-
zsolt19900
őstag
érdekes, hogy az olcsó szó már 10k fölött kezdődik.... így nem tartom helyesnek a címet..... az olcsó legyen mondjuk 3-4k pl.
-
Geller72
veterán
"Nem rossz a JBL, csak éppen aránytalanul drága (itt jön be a tudatos vásárlás kérdése).."
-Én csak azt mondtam, hogy ennyiért ilyen paraméterekkel nem találtam másikat. De ha te tudsz..
. Sok, sok, de van ennél olcsóban olyan, ami ezt tudja, ilyen minőségben, és bírja a körülményeket? Nem kapásból vettem.
" A másik meg, hogy nem kifejezetten korrekt akciós árakkal dobálózni, amikor érveket hoz az ember"
-Ha egyszer ennyiért vettem, akkor most hazudjak direkt? -
Anker Soundcore 15000 Ft-ért bőven jó minőséget ad erre a célra.
-
wolfman
veterán
Na kérem szépen, nekem van egy DOCKIN D FINE-om, kb másfél hónapja vettem. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Teszteket néztem róla youtube-n, ott sok helyen írták, hogy közel olyan jó mint a JBL. Nos, mióta megvan fülig érő vigyorral hallgatom minden esetben.
1.: A víz és por elleni védelme elképzelhető, hogy lehetne jobb is, DE én eleve olyan ember vagyok, hogy mindenemre nagyon vigyázok, óvom a dolgaim, ám ugye előfordulhatnak balesetek. Eddig érte por, fröccsent rá víz (persze nem liternyi), de semmi baja. Letisztogattam és funkcionál tovább. Kaptam hozzá egy hálós hátitáskát, abba rakom, ha nem muszáj, ki se veszem, hogy véletlen se ütődjön, de persze a hangok ellenállás nélkül távozhatnak.
2.: 1db USB a 2-vel szemben. Igen, nyilván lehetne két eszközt is tölteni vele egyszerre, mindig a több jobb el a nyerő, de eleve nálam nem is számítanak rá, hogy lesz bármiféle ilyen lehetősége a készüléknek, így sorban töltöttük rajta a készülékeket tempósan. Én nem érzem hátránynak az 1 aljzatot.
3.: Hangminőség. Hát a JBL nem tudom, hogyan adja vissza a zenei anyagokat, de a D Fine hozza a kötelezőt. Normális, minőségi zenei fájlokat tisztán, dinamikusan szólaltatja meg, komolyan öröm vele hallgatni. Magasak, közepek, mélyek, minden a helyén, persze az audiofilizmust most felejtsük el, ez, de még a JBL se erről szól.
4.: Hangerő. Na ez az amivel eddig mindenkit meg tudott lepni. Iszonyat milyen erő van benne. 10 emberből 10 vigyorogva nézte, hogy ebből a kis "szarból" hogy jön ki ekkora energia? 1 magas, kettő mély-közép és 2 passzív membránt építettek bele, amik végzik a dolgukat, de nem kicsit. Kivittem helyi szabadstrandra, stég, felnyomtam teljes hangerőre és mintha disco-ban lettünk volna, úgy kellett egymással kommunikálni, szóval a nyitott térben sem tűnik el semmi. Elvittem helyi kocsmába, kiültünk a kerthelyiségbe. Mivel a bent szóló zenét már nem lehet hallani, így bekapcsoltuk és hallgattuk, néha felcsavartuk egy jobb muzsikánál. Pultos jött ki, hogy mi ez a lárma, bent eléggé belerondít a zenegépből jövő zenébe, azonnal kapcsoljuk ki.
- Munkámból kifolyólag mostanság ki vagyunk szállásolva telephelyre, ahol pici faházban vagyunk elszállásolva. A faházban egy kis LCD tévé, hogy legyen mit nézni kikapcsolódásképpen. Kábellel rákötve a hangfal a tévére, nézzük a filmeket amit viszünk, de nem kicsit házimozit varázsol abba a pár négyzetméterbe.Olyan robbanások vannak, mint egy kisebb PCs multimédiás hangfalnál. Szóval még erre is jó.
Bocs a rögtönzött kiselőadásért, de én mint tulajdonos mocskosul meg vagyok elégedve a cuccal. Az egyik, amit hiányolok belőle, az a pendrive-ok vagy tárhelyek kezelése USB-ről. Nem tudom hogy a szokás ezeknél a cuccoknál, de itt ez a csati csak töltésre használható. A másik pedig a telefonálás közbeni kihangosítás. Értem én, hogy nincs benne mikrofon, de ettől még jó lett volna, ha a telefonom rákötve hallható lenne a másik fél, mikrofonnak meg használná a telefonban lévőt.
-
ZuluMASTER
csendes tag
https://www.bose.co.uk/en_gb/products/speakers/wireless_speakers.html?mc=05_PS_WS_BO_00_GO_&gclid=CMiS8sjd_tUCFeK97QodReYFOQ&gclsrc=aw.ds
Ha már minőség,legyen is az. -
Yany
addikt
Nézd, én nem azt vonom kétségbe, hogy nincs 2x20, vagy 2x2W, akármennyi, hanem hogy csak olyan körökben számít egy ilyen szám, akik tényleg egy Xtreme-re kiadnak 2-300 Eurót, és nem gondolkodva utánajárva választanak (erre utaltam az ePénisz vitalizáló Mpixel-háború analógiájával). Nem akarom túltolni ezt a topicot, a hsz-em lényege az volt, hogy lehet ésszel is választani, akár budget kategóriában, akár kicsit fentebb néz körbe az ember, aztán persze el is lehet szálni, de valahol azt is lehet ésszel: Vifa Oslo
"Szerintem hallgass meg egy ilyet és aztán beszélgessünk." -- nem a levegőbe beszélek. Pontosan a tapasztalataim alapján alakult ki a véleményem, nem az "a trendi az biztos sz@r" dogmát tolom. Nem rossz a JBL, csak éppen aránytalanul drága (itt jön be a tudatos vásárlás kérdése). A másik meg, hogy nem kifejezetten korrekt akciós árakkal dobálózni, amikor érveket hoz az ember. Ettől függetlenül szerintem értjük egymást.
-
Geller72
veterán
Minketten tudjuk, hogy a 2W vicc. Nem szedtem szét, de nem tudom, hol van benne 4 hangszóró. Viszont sokkal közelebb érzem a 2x20W-hoz, mint a 2x pár w-hoz. Szerintem hallgass meg egy ilyet és aztán beszélgessünk.
. Elvégre nem 2x200W-ot írtak rá, hanem 2x20-at, ami ezt a hangerőt figyelembe véve szerintem valós. Szerintem. 180-ért vettem németben a médiábaan, akkor épp akcióban volt.
Most ahoghy nézem, az osztrákoknál is 229 körül mozog. Itthon egy vicc az ára, az tuti, hogy 90k huf-ot természetesen nem adnék érte.
. Mondjuk 77 alatt nem nagyon van itthon.
.
A 15 órás üzemidő nekem azért kell, mert melóban használom, 12 órát vagyunk bent, azt végignyomja. A por és vízállóság is pont ezért kell, elég nagy a retek a területen. Hazaviszem, csap alá rakom és ennyi.
. Az meg kifejezetten tetszik, hogy ha mindketten bevisszük, akkor össze lehet őket kötni és sztereóban szólnak. Mindjárt más egy nagyobb területen.
.
Nézem a gyári spec-et és ott is 2x20-at ír.. -
Yany
addikt
Ahányan vagyunk, annyi preferencia. Az IP nekem speciel nem tényező, az Xtreme pedig 140-ért is drága nekem. Amúgy hol 180 az Xtreme, ha szabad kérdeznem? A JBL pont a sweet spotot kerüli el, mert nem is olcsó és nem is annyira jó, persze 180-ért (ha tényleg kapható annyiért) már több embert fog bevonzani. Amúgy ez a 2x20W... jaj, a jó kis megapixel háború, de imádtam is...
-
Geller72
veterán
"JBL Xtreme pedig egy túlárazott termék"
-Jah.. Ajánlod az olcsót, ami xar. Aztán ajánlod a jót, ami csak IP55-ös, 6600-as akkuval, miközben a jbl 15k-s, 2 usb-vel, full vízálló, 2x20W. A szerinted király 140 juróért nem túlárazott, de az extrém 180-ért az. L.O.L.
Miközben azért ennyiért ilyet vagy jobbat nem tudsz mutatni.. A Dockin 140-ért és az xtreme 180-ért. Vajon miért utóbbit veszi meg valaki. Talán mert nem csak 40 Eur a difi tudásban? Az hogy mi a túlárazott, a piac majd eldönti, meg én, a vevő.
A Sony 200 lett volna, közel nem ilyen tudással.
Akkumulátor kapacitás: 15000 mAh
Akkumlátor töltési idő: 3 óra
App vezérlés: van
USB csatlakozás van: (2 db)
Analóg audio bemenetek: 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé): 126 x 283 x 122 mm
Minimum frekvencia átvitel: 70 Hz
Maximum frekvencia átvitel: 20000 Hz
Hangszórók száma: 4 db
Magassugárzó átmérője: 2 mm
Mélysugárzó átmérője: 2 mm
Hangszóró teljesítménye: 2 Watt
Akkumlátor idő: 15 óra
Teljesítményfelvétel (üzemi): 40 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül): 2112g
Mi van a dobozban: 1 x JBL XTREME 1 x táp adapter 1 x szíj
Jel/zaj viszony: >80dBB
1 eszköz töltése: USB-n 1 x 2A
2 eszköz töltése: USB-n 2 x 1A
Bluetooth verzió: 4.1
Bluetooth transzmitter teljesítmény: 0-4 dBm
Bluetooth transzmitter frekvencia tartomány: 2.402 – 2.480GHz
Bluetooth transzmitter moduláció: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Áram felvétel: 19 V, 3A -
Pete55555
addikt
Olcsónak akkor már inkább ez LINK
Nekem ilyen van, lakásba elég, sőt sok is. 2x3W stereo. Még szabadban is elég hangos, és nem dobozhangú. Mellette képes pendrive-ról, jack csatis eszküzről, microSD-ről lejátszani, + bluetooth (felvevő gombbal) + beépített FM rádió. És power bankként is tud funkcionálni.
Igaz csak 5 óra lejátszás van megadva, de ez max hangerőre vonatkozik, irodába viszont az nagyon sok, fele hangerőn bőven elég. -
Yany
addikt
Olcsónak itt van ez: Doss Soundbox XL
Jónak meg ez: Dockin D-FineJBL Xtreme pedig egy túlárazott termék. Topic zárható, köszi.
-
elithun
őstag
A teszt alapján egyiket sem érdemes választani.
-
AXisBOLD
addikt
jujj RGB
veszem!
de egyébként ez az RGB történet nekem bejön, csak akkor már egy ismertebb márka, pl JBL-nek is van hasonló
-
Zoltn
senior tag
Erre kár volt az energiát pazarolni. Látatlanban lehet tudni a végeredményt.
Logouton elfért volna, de PHra ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a kedvező árú Kitsound márka két hordozható hangszóróját, a Pocket Hive-ot és a Dancefloort.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest