Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Mi az hogy "az utolsó használható driver"?
Nálam 496.13-al gond nélkül fut a Doom Ethernal és megannyi más játék.
Nem tudom ki hogyan telepít driver-t, de én használom az NVIDIA driver slimming utility-t. Ezt csak azért alkalmazom, hogy minden esetben csak a driver kerüljön feltelepítésre és semmilyen más dolog ne kerüljön fel a gépre amire nincs szükségem.
Magánál a driver telepítésénél meg a tiszta telepítést választom. Igen használok egyedi beállításokat, de ezeket a tiszta telepítés után mindig újra beállítom.
-
C64
őstag
Nekem ezzel a hotfix driverrel minden játék fagyott amit kipróbáltam. Visszatettem a korábbit, de az sem az igazi.
-
GreatL
őstag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Hát ha itt olvasgatja a prohardvert akkor azért lehet követni.
-
ughhh
senior tag
Doom Ethernal fagy még? Nem szeretnék α teszter lenni sokadjára
-
Solten
őstag
Az Experiencenek meg mindig a 496.76 a legfrissebb.
(nem mintha barmi gond lenne vele)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Nagyon egyszeru, kb felevente eszreveszem, hogy ott az update ikon az GE mellett, letoltom az aktualis drivert es felrakom. Repeat.
Ajanlom mindenkinek, 7 eve a laptop 840m-nel, 4 eve gtx 1080 es most a 3080ti-nal is bevallt. -
ForRedGlory
félisten
Atya világ. Ember legyen a talpán, aki ezt már követni tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 496.98-as Hotfix meghajtóval számos problémát korrigál, így érdemes lehet elgondolkodni a telepítésén.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest