Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Porszűrő tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
vehement69
üzenetére
ez a gép mire jó de komolyan??24"col monitor?videovágás,játék,HD mozi.ez igy szép is.csak a vga-nal van a bibi ez csak HD-ra hoz jó teljesitményt.játékra egyáltalán nem elég a gép és videovágásra sem.akkor kicsit sem éri meg 400000ért.de ez csak az én véleményem.pff
-
cousin333
addikt
válasz
vehement69
üzenetére
És? A játék attól még nem fog jobban menni, ha megy egyáltalán, az oprendszerhez meg elég egy integrált VGA is.
-
glutamin
őstag
válasz
vehement69
üzenetére
Nem akarom egy percig sem bántani az Apple termékeit mert nem rosszak. Iphone, iPod stb is volt már a kezemben.
De nekem a winfossal sincs sok problémám. A mostani gépemet kb 2 éve vettem. Akkor felraktam és azóta is gond nélkül használom. (nem kellett újratelepítgetni meg semmi hasonló). Egy korrektül összerakott PC-hez képest nincs látványos előnye, bár ezen esetben az árkülönbség sem olyan óriási.
A Tesco-s PC plusz Steven Blood kombóhoz képest vany látványos különbség.
-
t72killer
titán
válasz
vehement69
üzenetére
Ahhoz képest, hogy senkit nem érdekel, a szerverek 20%-án linux +10%án unix és 70%-án win van (apple serverről nemigen szól a fáma). SzVSz nemcsak az amatőröket érdekli pl egy banki mainframe feltörésének lehetősége... (megnyugtatlak, ott sem apple servert használnak).
-
kvp777
tag
válasz
vehement69
üzenetére
"Ugyasis, ha pl írsz egy programot, de nem írod meg úgy, hogy külön a grafikus kártya is besegítsen a teljesítménybe, AKKOR IS használja a program a graf. kártyát. Nem tudom jobban elmondani, de a winnel ellentétben a MAC OS ténylegesen profitál teljesítményben a grafikus kártyából."
Ezt meg a regi nvidia riva kartyaval felszerelt winnt-s gepem is tudta, ugyanis a gdi-t mar az is kepes volt 2d modban gyorsitani (pl. az ikonok trilinear filter-ezett atmeretezese, video megjelenites gyorsitasa, ablakmozgatas es szovegmegjelenites gyorsitasa, stb.), ez csak a driver-en mulik. Vista alatt pedig mindig el a 3d-s mod, hiszen ugyanazt az sgi irix-bol 'kolcsonvett' megjelenitesi modszert hasznalja mindket rendszer, tehat a kartyagyartok nem tudjak elsporolni a gui tamogatasat. Egyebkent a gl telnes neve sgi irix alatt eredetileg graphics library volt, amikor szabadda valt lett belole opengl, de ott van az al es a vl is. (al = audio library, vl video library) Alapvetoen az egyetlen kulonbseg a windows es a macos kozott az, hogy a macosx egy kereskedelmi unix, mig a windows az elterjedtsege miatt kvazi szabvannya valt.
-
t72killer
titán
válasz
vehement69
üzenetére
a machintoshsal sem... elég gyér biztonságtechnikailag, kb 2 percbe került a cansecwest-en feltörnie az egyik versenyzőnek... pedig mindenkiben az élt, h a mac az mennyire biztonságosabb a windowsnál - kiderült, h mégse. (ja, és ki maradt állva a legvégén: egy biztonsági cuccokkal nem is túlzottan telepakolt ubuntu, annak is az előző verziója)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
vehement69
üzenetére
Akkor nem a macos használja, hanem a programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest