Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Megrendeltem a Linksys-t. Pénteken vagy hétfőn DHL-lel megkapom. Postaköltséggel együtt 143,20€.
mod: van ennek a tipusnak topic-ja? -
craine12
tag
Olyant, ami minden fenti feltételnek megfelel, nem tudok mondani, én speciel most rendeltem meg a Linksys WRT610N routerét, erről csak a nyomtatószerver hiányzik, viszont fent van a DD-WRT listáján, mint támogatni kívánt eszköz. Nekem meg ez, valamint a gigás vezetékes portok, és a dual band volt a lényeges (van pár g-s eszközöm is, illetve a jelenlegi USR MAXg routeremen amúgy sem ment a nyomtatóm --> innentől kezdve letettem a hálózati nyomtatásról). De biztos van ilyen is, csak annyira én sem ástam bele magamat.
mod: OFF
-
craine12
tag
-
rdi
veterán
Igazad van pontatlan voltam. Csak azokat a beállításokat képes automatikusan megtenni, amelyeket a hozzá csatlakoztatott szgéptől meg kap (amelyekhez hozzáfér).
A tárcsázást be kell állítani de ha kábelnetes akkor pl. a mac klónozást, hálózati beállításokat magától megcsinálja.
Magam is megdöbbentem, amikor egy msi -s router ezt megtette velem.Kb 10 perc volt a riuter beüzemelése. -
zsolt501
nagyúr
-
rdi
veterán
Szerintem meg jó cuccok ezek. arról nem is beszélve, hogy hány meg hány versenyző kérdezi állandóan, hogy milyen routert ajánlanál hálózati játékokhoz, hogy ne lagoljon? :=)))))
Meg azért is jók ezek a cuccok, mert feldugod először a gépre, aztán a kábelnetes szolgáltatóra és automatán mindent beállít magának... -
luw2win
őstag
Huhh de pofás, csak az ára is az lenne
-
sNORh
addikt
és lám az asus mien furi kis dobozt tud csinálni egy rúternekis..
-
zsolt501
nagyúr
Na és mennyire lessz stabil nagymennyiségű kapcsolat kezelésnél.
-
Alex91
félisten
Csinos, csak mennyibe fog fajni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest