- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi3est
csendes tag
Lehet jó a VA is, de ahogy mad823 írta a felbontás (inkább pixelsűrűség) fontosabb és hogy ne legyen PWM-es a háttérvilágítás. (bár manapság egyre ritkább a PWM-es) Egy nagyobb felbontású monitoron több pixel jut egy karakterre, és így szebbek a betűk. Egyedül WinForms szoftverfejlesztésnél lehet szívás kicsit, és néhány régebbi programnál ami nem támogatja a nagyobb felbontású skálázást ott sajnos nem jobb a nagy felbontás. Viszont a VA-val én befürödtem, mert belefutottam egy ilyen mint a képen bal oldalon levő pixel elrendezésű panelba. Ezek az rgb alpixeleket még további kis részre osztják és fényerőtől függően csak az egyik fele világít. Na az ilyeneknél lehetetlen élesre állítani a betűket, mert recés lesz a széle. Játékra, filmezésre jók ezek (úgy olvastam hogy gémer monitorokban fordul elő ez a panel), de hosszú időn keresztül szöveget szerkeszteni vagy olvasni nem jó rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 27UP850 tükröződésmentes bevonata és 10 bites színmélysége munka közben lehet hasznos, míg a FreeSync támogatásnak a gamerek örülnek majd.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G3(Elkelt)/ LG 24GM79G
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest