Gyárilag kalibrált, 4K-s monitort villantott az LG

A 27UP850 tükröződésmentes bevonata és 10 bites színmélysége munka közben lehet hasznos, míg a FreeSync támogatásnak a gamerek örülnek majd.

Az LG leleplezte legújabb, 27 hüvelyk képátlójú monitorát, a 27UP850-et, amely tükröződésmentes bevonattal ellátott, 3840x2160 pixel felbontású IPS panelt kapott. A megjelenítő 60 Hz-es képfrissítéssel, valamint (szürkéből szürkébe történű váltás esetén) 5 ezredmásodperces válaszidővel rendelkezik, ami a gamerek álmától azért messze van, de a biztonság kedvéért bekerült az AMD FreeSync támogatás is, ha esetleg munka után mégis játszani támadna kedve a felhasználónak.


[+]

A 10 bites, gyárilag kalibrált (és utólag egyszerűen, a mellékelt segédszoftverrel újra bekalibrálható) panel inkább színek tekintetében erős, a DCI-P3 színtér például 95%-ban került lefedésre, míg a kontrasztarány 1200:1, a maximális fényerő pedig 400 nit – utóbbinak köszönhetően járt a VESA DisplayHDR400 plecsnije is.


[+]

A dönthető, akár pivot módig forgatható és állítható magasságú talpon nyugvó monitor két HDMI és egy DisplayPort bemenetet kapott, de nem maradt le a kétportos USB hub, a jack kimenet, valamint a 96 wattos Power Deliveryre és DP Alternate módra is képes USB Type-C csatlakozó sem. A két darab 5 wattos hangszóróval is ellátott monitor a gyártó ígérete szerint még a hónap folyamán piacra kerül, méghozzá 549 eurós ajánlott fogyasztói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés