- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Én a legjobban annak örülnék, ha legalább visszaszorítani sikerülne a piac nV-orientáltságát, ami csak azért baj, mert elfogultság áll mögötte, a 3000-es széria pl abszolút versenyképes, mégis mindenhol csak az nV-ről hallani, hogy 9600GT, meg 9800GTX az ász. Bízom benne, hogy a 4000-es széria mellett már nem lehet majd legyintéssel elmenni hogy: "hát, talán, lehet hogy majdnem olyan jó, de azért az elvídián jobban jut, meg ez gété, meg izé, meg jobb a drájver is..."
-
marcias
őstag
A teszteket elnézve, számomra nagyon szembetűnő, milyen jól teljesít a 3870 X2 a sima 3870-hez képest.Különösen ha a 9800GTX és GX2-hez viszonyítunk, a Radeon nagyon sok helyen 2x-es teljesítményt hoz. Szerintem ez nagyon szép eredmény! A 280-ról pedig annyit, hogy ingadozó a teljesítménye, sok helyen a GX2 szintjét sem hozza, főleg magas felbontásokban. Nem igazán értem, miért előny az 1 mag, ha az az egyetlen mag annyit fogyaszt mint 2 másik, és nem is erősebb náluk. Számomra pedig különösen a CF teljesítménye kezd egyre meggyőzőbb lenni.
-
marcias
őstag
Lassan már ott tartunk, hogy nem is kell majd CPU, a GPU úgyis kiszámol mindent
Nem hinném, hogy nagy forgalmat hoznának ezek a kártyák.. túl drágák ahhoz.Viszont a 4850-esek is most jelennek meg, ha jól tudom, azok kelendőbbek lehetnek (tudom hogy nem egy kategória)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest