- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
Természetesen
Na de, vissza az eredeti témához, igazából minden játékot össze lehet hasonlítani minden játékkal
DE
Oda kell figyelni hogy abból az adott műfajból, stílusból, világból mi az amit ki lehet hozni. Mert pl művészeti értékeket keresni egy autós játékban mint pl ugye a Grid vagy a Forza, nem igen lehet, nem erről szól, míg ugyan akkor pl a Witcher-ben máig lenyűgöznek már szimplán csak a Loading screen-ek is.Most ha egy műfajon belül is tekintjük, ott is vannak bizony ilyen dolgok.
(ui.: minden mit írok úgy írom hogy nem játszottam se a Grid2-vel (még) se egyik Forzával se (még? nem vagyok konzolos) szimplán a dolgok elméleti részét vitatom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vicces képek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest