Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
Gawamatsu #3856 üzenetére
Mióta bejött az autó, nekem azóta ilyen, egyszer kb 2 napig ezüst volt meg volt rajta 1 nagyobb spoiler. De általában ha megvan az autó amivel nevezni kell(eddig csak a minivan meg a youga nem volt meg), nem változtatok rajta semmit, néha előfordul hogy igen de csak minimálisat
-
Thoomaster
csendes tag
válasz
Gawamatsu #3856 üzenetére
Tehát elmagyarázom mindenkinek, hogy megértsétek a nevemet, most lesz az első és az utolsó alkalom, legalább is itt a fórumon. A Thoomaster a "Thomas" név és "master" angol főnévből jön. Mivel a Thomas uccsó 3 betűje és a master első 3 betűje megeggyezik, ezért "egybeolvasztottam", ebből lett a "Thoomaster", amihez hozzá van adva még egy "o" betű, mert a "Thomaster" le volt foglalva, és számokat meg nem szeretek nicknévhez tenni. Mivel a Tamás név a görög Thomas és az arámi Teomo-ból ered, ezért becézzetek Tomi-nak vagy Tom-nak. Tudom hogy itt már van egy Toma, tehát úgy ne nevezzetek. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua 4080 Super
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest