- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akinek van 90 ezre íhétre, meg 150 ezre dzsíforszra az ki ne találja, hogy pont 25 ezer Ft-ja nincs egy BluRay meghajtóra.
na még egyszer
senki nem mondta, hogy nincs rá keret, hanem azt ugatjuk, hogy rohadtul nincs rá szükség. egy DVD-író ma nincs 5000 Ft se, de ha most raknék össze gépet, azt se venném meg, mert idejét se tudom, hogy mikor nyitottam utoljára ki, pedig nem egy eredeti játékom van, de szerencsére még a dobozosok is olyanok, hogy csak a kódra volt belőlük szükségem.szóval végtére is nem, nincs rá 25ezer Ft-om, mert számomra a BR vásárlás egyenértékű lenne azzal, hogy felgyújtom azt a 25 rugót, akkor meg már inkább azt mondom, hogy nincs rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest