- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrhitoshi
veterán
Direkt nem fejtettem ki, hát ha rájössz, de nem.
Azt írtad a játékosok x%-a. Ez így helytelen. A játékosok halmazba beletartoznak a ps tulajok is (XO-ban mi van?), ellenben a pc játékosokkal. Ergo a játékosok kb 45%-a rendelkezik BD olvasóval. Ez már relatív többség, szóval érdemes foglalkozni a BD-vel. -
vm93hun
aktív tag
"és akkor mi van, ha a lemezed karcos? elveszett? eltört? felrobbantotta a meghajtó?"
Ezazz!!4!44!!!
Alig vártam hogy valaki pont ezzel az ellenérvvel jöjjön elő. Egyezzünk meg annyiban, hogy: EGYÉNFÜGGŐ!
Persze nem is tagadtam, hogy ez soha nem fordulhat elő, de nehogymár a technológiát hibáztassuk, azért, mert valaki nem tud vigyázni a saját cuccaira.
Tudtomban már 30 éve létezik az optikai lemez, nekem viszont nem kellett 30 év ahhoz, hogy megtanuljam:1: Nem fogjuk meg a lemezt az adattároló részénél
2: Nem rakjuk a lemezt az adattároló részével lefele asztalra vagy bármilyen egyéb felületre
3: Használat után vissza kell tenni a tokjába
4: Nem tároljuk extrém körülmények között (ez minden írható lemez borítójában benne van, hogy pontosan mit jelent)Nem vagyok elfogult, de tényleg nem értem, hogy hogyan lehet egy optikai lemezt megkarcolni, mert én akárhány eredeti játékot vettem (akár újan akár használtan) még egyet sem sikerült megkarcolni. Pedig még a DVD meghajtóm is kezd megdögleni, mert írni már nem lehet vele és telepítés közben előfordul, hogy néha megakad pár másodperc kattogással. Ilyenkor én is 200-as pulzussal veszem ki belőle, hogy mit csinált ilyenkor, de szerencsére mindegyik túlélte.
-
vm93hun
aktív tag
Na szóval:
-Elmegy az Internet (ok, nem naponta előforduló tevékenység de benne van a pakliban)
-Behal a Steam
-Ha épp nem hal be, akkor a szerverei vannak leterhelve, ezért lassú a letöltés
-Ha a letöltéssel nincs is gond, de bármikor megszakadhat, így a papíron kiszámított 5-6 óra elnyúlhat (net sebességtől függően ez a szám változó)
-Ha le is jött a játék, akkor aktiválni is kell RGSC-ben, ami vagy működik, vagy nem
(Ha a játék RGSC-ről van letöltve akkor helyettesítsd be a második pontot, a többi kb. ugyanaz)És még a Day0 patchről nem is beszéltem
Lemezes telepítésről tudtomban csak az aktiválás kötődik a netre, a többit elvégzi a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Akik továbbra is a lemezes változatot tartják szem előtt, azok készüljenek fel a több lemezes kiadásra.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest