- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
?
Nekem ez legalább annyira testreszabhatónak tánik, mint az akkori GT, vagy még jobban, és PC-n azért ez mindent vitt:
Akkor ez szimulátor volt, szerintem. Volt benne mecha sérülés, tankolás, stb. Grafikában mondjuk a GT2 vitte a prímet, az biztos. Ez a SportsCar GT amolyan fele-fele gyerek volt, régi engine új stílussal fűszerezve PC-n, a szellemi örököse a GT-R lett (szerintem), ami már látványban is felnőtt a konzolos konkurensekhez, közben meg ott volt valami túraautós, ami nem az STCC volt, nem is TOCA, de svéd bajnokságot dolgozott fel, ami megint csak elég jó volt emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Csak nem szűnik meg a nagy játékok áradata: a Horizon és az Elden Ring után most a Gran Turismo 7 formál igényt minden szabadidőnkre.
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Lenovo Legion go
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest