- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
TavariS85 #37 üzenetére
Akkor elnézést.
A korábbi Gamepod-os hírben ez állt: "Ja, és fontos megjegyezni, hogy a demó a GT5 kódját fogja már használni, tehát ez lesz az első alkalom, hogy élesben láthatja a közönség, hogy mit produkál majd a játék"
Ebből én arra következtettem, hogy a kinézetre érti a Polyphony, hogy a GT5 kódját fogja már használni. De amint Sundesz írta feljebb, akkor úgy néz ki, hogy a fizika az, amit akartak mutogatni.
A fizikáról pedig videók alapján nem lehet nyilatkozni. Aki ki tudja próbálni, és van összehasonlítási alapja a forzával, szigorúan csak ebben a pontban, az megoszthatná majd. -
T.Peter
őstag
válasz
TavariS85 #20 üzenetére
Azt mondták, hogy a demo már a végleges grafikai engine-nel fog kijönni. Persze azt nem tették hozzá, hogy végleges kinézettel is, vagy sem. Szerintem meg kellett volna mondaniuk, mert ha ez a végleges, akkor alapban rossz, ha pedig nem, akkor meg nem tudom minek adják még ki, ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Várható volt, hogy a demó megjelenése után érkeznek majd az öszehasonlítások.
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest