Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #12262 üzenetére
Egyaltalan nem us only ar, a 199 euro brutto ar, ami nettoban sok orszagban kb ugyanannyi, mint a 199 usd.
80k-ert biztosan nem tudsz jobb tablat mutatni, meg 100k-ert sem, de meg hasonloan jot sem, innentol kezdve pedig szerintem nincs mirol beszelni.
Az enyem tokeletesen ossze van szerelve, semelyik "tipushiba" nem all fent. Tokeletes a fogasa, tokeletes minden illesztes, stb. A masik peldanynak pedig amit hasznaltam, honapok utan vettem eszre hogy egy kisebb screen separation problemaja van, es ha nem tudom mit kell keresni, lehet h eszre sem veszem hogy egy negyed millimeterrel kijebb van a kijelzo az egyik oldalon. Ennyit ezekrol a komoly "szeriahibakrol". Gondolom peched volt, ha zavar, szervizeltesd, de az ilyen hoborgesnek nem latom ertelmet. Abban pedig latatlanul is biztos vagyok, hogy sokkal jobb osszeszerelesi minosege van, mint barmelyik wayteq-nek vagy hasonlo nevu cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest