- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Nekem az AOSP Browser a favorit, már az összes böngetőt végigzongoráztam a telefonomon is, de mindig ez bizonyult a leggyorsabbnak, legstabilabbnak, és a legjobb fogyasztásúnak. Custom romokba nem véletlenül pakolják bele szerintem.
Még nem rootoltam a N7-em, hanem a root nélküli browser-t raktam fel a Play-ről, de gyanúsan sokat pörgeti a procit a Chrome-hoz képest.
Ezért kérdezem Tőletek, hogy ez a fogyasztás normális ha többnyire böngészni használom a táblagépet?
Mert ha nem, akkor kénytelen leszek emiatt Custom romokkal próbálkozni, de nagyon nincs kedvem ebbe a végeláthatatlan tesztelgetésekbe belekezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest