Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Sonex79 #2803 üzenetére
Akkor részemről is egy rövid konklúzió:
Összességében nagyon tetszik, egyedül olyan bug-al találkoztam hogy gyakran eltűnik a százalékos akku jelzés, vagyis visszaáll alapértelmezettre, de tényleg csak ennyi pedig beleraktam 5ó SOT-t tegnap óta.
Az új alkalmazásváltó nagyon bejön, a dizájn is szuper, az osztott képernyőt ahogy a note-nál úgy ennél sem látok benne fantáziát (kivéve a számológép talán, de annak sincs értelme mivel sokkal lassabb és körülményesebb előhívni mint a samsung megoldása amikor is két klikkre megnyílik egy kisebb ablakban a képernyőn)
Tetszenek az új kinézetű mappák, nem akad, nagyon fluid a rendszer, voltam már minden féle romon, de megkockáztatom ez eddig a leggyorsabb és legsimább.Stock MM custom kernellel és kikapcsolt titkosítással is csak nagyon ritkán akadt meg, de ennél szó szerint egy akadással sem találkoztam még eddig. Az ikonok csak nekem tűnnek kisebbnek? pontosabban a third party appok ikonjai, ezt mondjuk nem annyira díjazom, de ez legyen a legkevesebb
Akkuidőt picit jobbnak érzem, noha a kernel erősen teljesítmény orientált beállításokon van.
Memóriafogyasztást én nem figyeltem soha, nálam az operatív memória másodlagos ha nexusról van szó, amire nekem kell (7-8 gyakran használt app) azokat bőven-bőven megtartja a memóriában ha kell egész napon át. Az hogy tegnapelőtt megnéztem a TV műsort és még 3 napig ott tartja memóriában engem kicsit sem érdekelEgyszóval Fantasztikus
Ugyan csak próba gyanánt tettem fel, de egyelőre fent is hagyom, nincs okom visszamenni M-re, de ha mégis így teszek majd leírom a miértjét
A főverzió számozásokat azóta sem értem ICS, JB, és KK is 4.x.x verzió volt, hol ott előbbiekhez képest a KK igen innovatív volt, ahogy később az 5 is, de azóta a 6 és most a leendő 7 inkább lehetett volna 5.x.x minthogy két teljesen új számozást kapjon
Am szépen esik az ára a készüléknek, még jó hogy ültem amikor megláttam a mostani árát ahhoz képest amennyibe decemberbe került, amikor vettem
Lassan de biztosan bestbuy lesz ez a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest