Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Az Expansys mennyi garit adott a telora, meg lehetett kapni naluk?
-
rayoliviero
veterán
Tudja valaki, hogy a TWRP 2.7.0.0 max hány GB-os fájlt kezel? Mert egy 3,98 GB-os zipet nem akar telepíteni, sem Fat32-re, sem exFat-ra formázva a pendrive-ot.
-
rayoliviero
veterán
Ez a teló mostanra már tudja az fm rádiót? Persze úgy értem, hogy vesz az ember hozzá fülest.
Mi nem tetszett a G2-ben? Másik topikban is kérdeztem. Ha minden jól megy holnap kell választanom a kettő közül. De ilyen még nem volt, hogy nem tudtam dönteni.V.T.: Infra az nem érdekel. LTE a G2-ben is van, nem?
Pedig komolyan mondom, hogy valahol mintha azt olvastam volna a Nexus is már tudja az fm rádiót valami frissítéssel. Külföldi oldalon írták. De hiszek neked, nem azért írom. -
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
adammkaa #7380 üzenetére
Ertem. Tenyleg sokkal olcsobb, mint mashol, ez igaz. Igy az esetleges kesobbi eladasnal sem bukik annyit az ember, mert eleve olcson vette. Es olyan baj nem lehet, hogy frissited a telo szoftveret es a nyelv kinaira valt? Mert olvastam ilyet, hogy ilyen tortent az egyik srac telojaval, az nem N5 volt amugy. Es egy telefonok tesztelesevel foglalkozo srac sem ajanlotta nekem emiatt a gsm boltban torteno vasarlast. Ezenkivul meg arra is felhivta a figyelmem, hogy altalaban a gsm boltokban refurbished keszuleket arulnak. Ezek miatt ment el a kedvem csak a gsm boltoktol. Amugy az ar az nagyon vonzo termeszetesen nekem is. Mivel Edigitalban pl. kerek 40 000-el dragabb.
-
rayoliviero
veterán
válasz
adammkaa #7341 üzenetére
Olvasd el roluk a velemenyeket. Google a baratod. A magyar nyelvet is utolag varazsoljak a keszulekeikre, azt olvastam, ami szoftverfrissites utan kinaira valt. Tehat nem biztos, hogy bontatlan keszulek az. Es ha bontatlan is, attol meg siman tilthatjak, nem fogom itt reszletezni miert. Csak nehany velemeny roluk.
-
rayoliviero
veterán
válasz
zsirfecske #7290 üzenetére
Expansys mennyi garit ad? És hogy megy az intézés, ha elromlik a teló? Külföld az kilőve. Pesti gsm-ben csak 110, de az csak bolti garit ad és lehet refurbished is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
horvathkrisz #7288 üzenetére
Ok, amint eladtam az iPhone 5-öt, N5-öt fogok szerintem akkor. Csak Debrecenben nem lesz egyszerű, nem kapható csak az Edigitalban és ott 150.
-
rayoliviero
veterán
válasz
werszomjas #7248 üzenetére
Az nem biztató.
Nexus 5-nek vagy G2-nek jobb a kijelzője?
Haverom azt olvasta, hogy G2-nek jobb as Nexus 5-től. A Nexus 5-nek pedig az iPhone 5s-től is rosszabb valamivel. Hát nekem pont máshogy rémlik, azt olvastam a Nexusnak van a legjobb. Nem tudom ő hol olvasta.
-
rayoliviero
veterán
Értem, csak jó lenn, ha kicsit több helyen is kapható lenne a készülék, pl. T-nél. Debreceni embernek nem könnyű beszerezni. Gondolom még várni kell kicsit és lesz a T-nél is. Edigital sajna meg túlárazta (150 000 Ft) és garit is csak egy évet adnak rá. Akkor már Partnerogsm, ott csak 110, ha még bolti gait is adnak rá, csak le ne tiltsák.
Fülhallgató, ha jól látom a videókon, az nem található a dobozban. Az mondjuk nem tragédia nekem. -
rayoliviero
veterán
Partnerogsm-nél érdemes venni ilyen telót? 110 000 Ft a független.
Eközött és az LG G2 között nem tudok dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest