-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurl
tag
válasz
bubu1993 #29469 üzenetére
Ugyanez előjött nálam is. Ha kamera nincs,akkor zseblámpa se, és ezekhez jön még egy brutális akksi merülés. Nekem csak a restart oldja meg a problémát. Jó lenne tudni mi okozza a crasht,vagy valami updateban megoldanák ezt.
iOSről jöttem át kb 2 hónapja, tetszik a telefon, tetszik a 5ös android, de ezek a hibák számomra nevetségesek... -
zolka95
őstag
válasz
bubu1993 #29143 üzenetére
Nem is értem, hogy valakinél rossz, másnál jó
Mi a francnak volt a preview ha olyen súlyos hibát hagytak benne? Nyár óta elérhető volt -.-
Aztán megjelenés elôtt kiadnak egy majdnem véglegeset, amit szerintem kicsit hamarabb kellett volna. Ok, a wifi hibát javították, de hogy pont az a baj most vele, hogy jobban merül, mint 4.4-en, pedig ennek a verziónak az akkuidőt kéne javítania szerintembez nagyon gázJa és elvileg a 4.4-nek már elég 500MB RAM erre most az új verzióban ezzel vannak gondok. Ne aggódj 6.0-ba megint javulni fog valami téren, de a akkuidő ugyanolyan szar lesz
Lehet újra elég lesz neki kevesebb memória lolOlyan ez mint vmi marketing
Most a memóriakezelést javítjuk, a következőben az akksit, de az nem baj ha abba sz@r lesz a memóriakezelés, úgy is elfelejtik, hogy az előzőben az volt, hagy örüljenek a jobb akkuidőnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged