Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
asturel #40656 üzenetére
pontosan ilyen az enyém is. Nem kötelező tápot adni neki a microusb aljzaton keresztül, csak opcionális. Ha nagyon merülőben van, akkor lehet tölteni. Illetve nekem még az y otg kábel, mint kombinációs lehetőség jutott eszembe, ha pl külső tárhelyről akarna az ember filmet nézni. Persze ehhez már custom kernel is kell. Slukkica kernele van fent nálam, aminek van otg támogatása, de még kínlódok vele.
Cseri0058: most próbáltam ki a Minion Rush tv-n és hát itt már észrevehető egy kis delay. Talán ms-ben mérhető a dolog. Mindig egy gondolatnyival hamarabb kell gurulni/ugrani.
-
eastsider
nagyúr
válasz
asturel #40179 üzenetére
Logouton van egy elég jó teszt és az alapján ajánlottam (ott eléggé ki lett vesezve), nem mondtak hozzá semmi negatívumot
Egyébként most látom miben különbözik a gyáritol:azon a középső tapadós gyűrű vastagabb, pont annyival, hogy feltapadjon a bumper. Ezzel nem hiszem hogy fel fog...
-
Mathiassa
tag
válasz
asturel #40065 üzenetére
Köszönöm! Ez a cyandelta ígéretesnek tűnik.
Más:
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de visszaolvastam a fórumban ezeket a vakus-fotózós-újraindulós beszámolókat, és egyből beugrott, hogy előző telefonomnál (galaxy w) ez volt az aksi közeli halálának az egyik jele. Bár akkor kikapcsolt a telefon, nem újraindult.
Itt jelenthet az újraindulás akár valamilyen kisebb aksiproblémát, nem feltétlen a halált. (A galaxy w fórumában valaki azt mondta, hogy vaku használatakor hirtelen nagyobb "terhelést" kap az aksi, s ez okozhat gondot.)Nyugodtan hajtsatok el a francba, ha hülyeséget mondok, nem vagyok mérnök.
-
trance89
őstag
válasz
asturel #39996 üzenetére
de, a töltő felső részére kell helyeznem kb úgy hogy a telefon széle a töltővel egy vonalban legyen
szétpattintottam a töltőt mert kíváncsi voltam, a nyákon van 2 smd led pár mm-re az usb csatitól, ezeknek a fénye látszik csak ki az usb csati mellett
amúgy nekem is sokszor megáll a töltés -
NTonee
veterán
válasz
asturel #39383 üzenetére
jó lesz a fólia úgy. Ha nagyon belógna a szenzorok elé, akkor tapasztalhatnál olyat például, hogy hívás után nem kapcsol be a kijelző, hogy le tudd tenni. A kameránál tényleg nem feltétlenül jelent problémát.
A gorillaglass nem karcálló, csak karcállóbb, mint a sima üveg. A finom por, ami bekerül a nadrág zsebébe, tud csúnya dolgokat csinálni. Én olyan helyen élek, ahol körül vagyunk véve homokbányákkal, eszembe sem jutna fólia nélkül használni. De úgyis jönni fog olyan, aki szerint hülyeséget írok, így mindenki úgy használja a telefonját, ahogy akarja. -
NTonee
veterán
-
-
appel
őstag
-
atillaahun
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia