Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
heidricha #56016 üzenetére
ezeknek a képeknek köze nincs a témához, már ezt is leírtam. Te nem olvastad el azt a hszt, amit korábban írtam? 0, azaz nulla futó app mellett is kevés a töltés. Akkor is, amikor abszolút semmit sem csinál a telefon. Ez alapbeállítás mellett is így van, meg akkor is, amikor én kezdek el állítgatni. De mégegyszer... semmilyen beállítással nem tudsz töltés erősséget állítani, a teljesítménytől meg semmi sem függ, a töltőnek minden esetben töltenie kell, mert ha nem, akkor ott hiba van. Ha más kernellel azonos beállítások és terhelés mellett 800mA a töltés, akkor nincs mese, valami nem oké azzal a kernellel. És szintén utoljára írom le, más kernelnél nem találkoztam ezzel és már többször is lepróbáltam a dolgot.
Ne nézz már te is madárnak! Pontosan tudod, hogy mennyit foglalkozok ilyenekkel, tényleg azt hiszed, hogy bénázok itt ezzel a hc kernellel. Inkább ellenőrizd le te a töltés mennyiségét egy appal, aztán talán te is látni fogod, amit én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest