Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• NTonee

veterán

válasz heidricha #56016 üzenetére

ezeknek a képeknek köze nincs a témához, már ezt is leírtam. Te nem olvastad el azt a hszt, amit korábban írtam? 0, azaz nulla futó app mellett is kevés a töltés. Akkor is, amikor abszolút semmit sem csinál a telefon. Ez alapbeállítás mellett is így van, meg akkor is, amikor én kezdek el állítgatni. De mégegyszer... semmilyen beállítással nem tudsz töltés erősséget állítani, a teljesítménytől meg semmi sem függ, a töltőnek minden esetben töltenie kell, mert ha nem, akkor ott hiba van. Ha más kernellel azonos beállítások és terhelés mellett 800mA a töltés, akkor nincs mese, valami nem oké azzal a kernellel. És szintén utoljára írom le, más kernelnél nem találkoztam ezzel és már többször is lepróbáltam a dolgot.
    Ne nézz már te is madárnak! Pontosan tudod, hogy mennyit foglalkozok ilyenekkel, tényleg azt hiszed, hogy bénázok itt ezzel a hc kernellel. Inkább ellenőrizd le te a töltés mennyiségét egy appal, aztán talán te is látni fogod, amit én.

Új hozzászólás Aktív témák