Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
kiskaktusz #32 üzenetére
nem, abszolút igazad van, bár én nem csak a látványosságra gondoltam, hanem a sebességre és folyamatosságra is. Sőt, ezekre talán jobban. Ez az én szememben a 2. helyen van a jó adatbázis után.
Én se az Apple féle Mapset használom, mert nem elég jó még az adatbázis. Viszont ha javul majd (és folyamatosan javul és fog is még sokat), akkor jobb lesz mint a Google Maps, mert gyorsabb folyamatosabb, nem is kevéssel.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
ha elolvastad amit írtam, akkor láthatod, hogy nem védtem.
A Google Mapsnél sokkal jobb maga a működés. Fényévekkel. Nem szar. Majd rendben lesz a tartalmi része is és akkor lesz nemulass -
Stanley-B.
őstag
Pedig az Apple féle Maps nem kevéssel előremutatóbb, látványosabb, szebb és optimalizáltabb.
Csak egyszerűen még elég hiányos és pontatlan az adatbázis. Majd felfejlődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest