- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszurkefal
aktív tag
Az új challanger edition PC-PS5 cross-ban játszható coopban?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #28 üzenetére
Törölve.
Így jár aki vakon követi a felajánlott linkeket és nem nézi a dátumot.
-
hunluki
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #30 üzenetére
Amióta megszületett a gyerkőcöm és elkezdett fogzani ha be tudok menekülni pihenni azóta inkább áldásként tekintek rá, de persze nézőpont kérdése
Nálunk az éjszakai műszak inkább úgy néz ki hogy ha bejön meló akkor 5-10 perc alatt ledaráljuk rutinból (eleinte több óra volt mire rájöttünk), azóta mindent amit lehet automatizáltunk. A maradék időben meg játsszunk, ökörködünk, röhögünk, a főnökség meg nem győzi ránk sózni az új ügyfeleket de pár hónap kiismerés után megint pörög a fifaDe ahogy jönnek az ügyfelek úgy nő a zsebpénz is, hangulat jó, fejlődési lehetőség folyamatosan adott, az hogy cserébe műszakozni kell nekem nem egy nagy kiesés, amúgy is jobban fekszik az éjszakai élet, kb amióta az eszemet tudom el van tolódva a bioritmusom, már középsuli eleje óta megy a hajnali 3-4ig fent lét és az ezzel járó csúszás. Igazság szerint a sima nappalos műszakok azok amiket ha meglátok a shiftben akkor húzom rá a számat
-
hunluki
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #28 üzenetére
Ki lehet bírni, nem is írtam hogy tragédia, csak azt hogy negatívum. Éjszakai műszakot pedig beszéld meg a főnökkel aki mondta hogy amíg meló el van végezve addig azt csinálunk amit akarunk és néha beáll fifázni közénk.
Tudod nem csak karót nyelt emberek vannak ám a világon, lehet jó helyen is dolgozni. -
KRi2
aktív tag
Kötelező online kapcsolat akkor a legviccesebb amikor lekapcsolják a szerverüket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ctrl+Alt~Del #24 üzenetére
MInek online jelenlét, ha nincs online matchmaking?
-
hunluki
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #24 üzenetére
Lásd pl #15.
Vagy bevinnéd a konzolt éjszakai műszakra játszani pl. Vagy elmész valahova nyaralni és amikor végre elalszik a család és játszanál picit de vagy nincs vagy szutyok a net.
Vagy albérletbe vagy ahol még nincs neted mert még nem húzták be és nem akarod kockásra unni a fejed. Azért akad pár usecase. -
Oriic mondhatjuk ,hogy egy lebutított diablo TPS nézetben?
Legalábbis én így képzelem ezt a játékot
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
A teszt amúgyis erős szó játékra, érdekes a magyar nyelvben ez honosodott meg. Tesztelni műszerekkel és mérőszámookkal szoktak, tudományos alapon.
Angolban mindig is a sokkal enyhébb review szót használták amihez a beszámoló sokkal közelebb áll.Szerintem abszolút jó hozzáállás oriic, csak így tovább hátha elterjed
-
Memora
senior tag
Kissé szégyennek érzem, hogy ez az első PS konzol, amihez nincs egy igazi exkluzív launch title sem, system seller, ami meg van, az remake...
-
scdlsc
senior tag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Karantén idején igen. Sok helyen sokszor akadozik a net. Karácsonykor még rosszab lesz. Aztán nincs olyan, hogy f.szom a játékba inkább sörözök egyet a haverokkal!
-
yericho800
aktív tag
warfare, souls, mi akar ez lenni?? mert egyikből se tudott értelmesen meríteni
csak csillog minden mint salamon töke
-
hunluki
senior tag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Unokaöcsémék pl nyárra le vannak passzolva nagymamához a telekre ahol nincs net. PS4-et viszik két karral és pörög a cuphead, borderlans széria, rocket league, don't starve together, overcooked és társai.
Szóval van ilyen. Anno én is vittem fel a telekre a ps1/2-t -
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Jaja, én is erre gondoltam.
oriic: Szóval ez tudatalatti.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #11 üzenetére
Valahogy ramragadt szerintem.
De amugy az sem rossz amit Andris irt. :D
-
Sirandrish
legenda
válasz
bulikavagyok #11 üzenetére
Mert így szabadabban írhat szerintem. Beleszőheti a saját véleményét, anélkül hogy átharapnák a torkát hogy "ez szubjektív te k*csög...milyen teszt az ilyen"...és hasonlók
Legalábbis én így gondolom -
-
S e t h
nagyúr
Nagyjából mint a Borderlands.
Abban is nagyítóval kell már keresni a tartalmat, de legalább szép. -
Wesder
titán
Sony fizette ezt a perecelést, így a fejlesztők jól jàrtak. Szerintem Xboxon csak akkor lesz "sikeres" ha GamePass-ban nyit.
-
Bennyboy
őstag
Ez a játék már ránézésre is retek. Unalmas és repetatív a játékmenet amit ezzel a túlszínezett csili-vili grafikával próbálnak eladni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Mivel semmi nem indokolja(lasd matchmaking hianya) ez igy szerintem negativum. Mas kerdes h emberek nagy resze nonstop online az teny :D
-
Sirandrish
legenda
"kötelező online jelenlét"
Ez ma még tényleg probléma? Még a mobilos játékokhoz is állandó online kapdcsolat kell (a legtöbbhöz)...
Különben honnan tudná meg a google hogy mit vágjon az arcunkba "véletlenül"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Végigjátszottuk az újgenerációs PlayStation egyik nyitócímét, amely bár sokat ígért az előzetes híresztelések szerint, a végeredmény azonban nem olyan lett, mint amilyennek reméltük.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest