- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[PATRIK]
csendes tag
Üdv mindenkinek. Nemrég a tablet elkezdett furcsán viselkedni, néha magától újra indult csak úgy, lefagyott és hasonlók. És ezt csinálta párszor, de nem tudtam mi lehet a baj, mikor kikapcsoltam és vissza akartam kapcsolni, hogy hátha megjavul ez az írás fogadott.
És alul kihoz egy gomb amire az van írva reset tablet, de arra akárhányszor rányomok nem történik semmi. Ezért gondoltam majd recovery módban újra rakom, akkor még ez fogadott.
Aztán elkezdtem keresgélni és gondoltam ez az SP flash tool tud segíteni, de nem tudom hogyan kell használni. Vagy hogy egyáltalán ez megoldás e a problémára.
Ha valaki tud nagyon örülnék, ha segítene. Bármilyen megoldás érdekel. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tesztalanyunk egy kompakt multimédiás tablet, mely a négymagos processzor mellett rendkívül szögletes formatervet és kellemes sebességet vonultat fel.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest