- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Ennél többet én sem várok el a CPU hűtőtől. Viszont amikor egy 20°C körüli hőmérséklető lakásban terhelés alatt is jócskán 50°C felett jár a CPU hőmérséklete, azt én nem tekintem biztonságos üzemnek. S ezért elégedett sem vagyok vele.
Megint fére vagy informálva. Az, hogy te mit tekintesz bizttonságosnak, az egy dolog. Hogy mi a biztonságos, az meg egy másik. A CPU spec-ben le van írva az összes proci valamennyi adata, köztük ez is.
A te procid 72,7°C-ig nem szenved el károsodást. Ez az a maximális hőmérséklet, amit huzamosabb ideig elvisel. Amíg alatta vagy, addig az üzem biztonságos, függetlenül attól, mit hiszel.
Mi lesz, amikor majd nyáron ~30°C fok lesz a szobában?
Gyorsabban fog pörögni a venti. Ennyi. A legtöbb alaplap 60-65°C-ig szabályoz. Ez azt jelenti, hogy 60-65°C-nál (CPU hőmérséklete) éri el a venti a maximális fordulatot.
A terhelt 50°C pedig jó eredmény gyári hűtővel szvsz... Nálam a Q6600-as 62°C volt 24°C-os lakásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest