- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
"Nem is azért csinálták, hogy elégedett légy vele, hanem hogy biztonságosan üzemben tartsa a procit."
Ennél többet én sem várok el a CPU hűtőtől. Viszont amikor egy 20°C körüli hőmérséklető lakásban terhelés alatt is jócskán 50°C felett jár a CPU hőmérséklete, azt én nem tekintem biztonságos üzemnek. S ezért elégedett sem vagyok vele.
Mi lesz, amikor majd nyáron ~30°C fok lesz a szobában?
"Azt meg kizártnak tartom, hogy a San Ace venti amit az Intel a hűtőire rak csapágyas legyen."
Tarthatod kizártnak, attól még így történt. Nem szoktam valótlan dolgokat állítani.
Pár nappal az első üzembehelyezését követően megjött a hangja, s időnként hozza azt a jellegzetes, semmivel össze nem hasonlítható hangot, amit a meghibásodott házventillátorok és mobil rack ventillátorok hallatnak.
(Egyébként éppen itt a PH-n néztem körül a CPU hűtéssel kapcsolatos témában, s jópár ember panaszkodott a gyári hűtőkre, amiért azok pár héten belül zajossá váltak, vagy meghibásodtak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Búvárkodás
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest