- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
"Tehát nincs miről beszélni."
Szerintem van. Amennyiben a gyártók tényleg úgy készítik az újabb generációs processzorokat, ahogyan írod, akkor ott van a probléma.
Minden a "legyünk környezettudatosak" szövegtől hangos; az új VGA-k és CPU-k 2D-ben a notebook-okat megszégyenítő energiatakarékos módra kapcsolnak...
Akkor el kellene érni, hogy terhelés hatására is úgy üzemeljenek. Szerintem nem járható út az, hogy a processzorok megújulását egyre nagyobb és nagyobb hűtők piacra dobása követi.
Hová vezet ez? Hamarosan egy több kg-os, csak és kizárólag a házban elhelyezett külön tartókerethez rögzített hűtőkkel lehet biztonságosan üzemeltetni egy processzort?
A gyári hűtőt pedig, kérlek, ne is említsd! A vadonatúj konfigomban pár nap után "csapágyas" lett a gyári Intel hűtő. Éppen most keresem az utódját.
Amellett a hűtési teljesítményével sem vagyok elégedett, pedig nem tuningolom a Core i5-760 procimat.
-
Joachim21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
Aki nem látott i7-es hűtőt az azt hihetné, hogy ez is olyan mint a core2-es hűtők, de azért ez egy meglepően nagy átmérőjű kör. Engem legalábbis meglepett a mérete amikor először volt a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest