- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
"Tehát nincs miről beszélni."
Szerintem van. Amennyiben a gyártók tényleg úgy készítik az újabb generációs processzorokat, ahogyan írod, akkor ott van a probléma.
Minden a "legyünk környezettudatosak" szövegtől hangos; az új VGA-k és CPU-k 2D-ben a notebook-okat megszégyenítő energiatakarékos módra kapcsolnak...
Akkor el kellene érni, hogy terhelés hatására is úgy üzemeljenek. Szerintem nem járható út az, hogy a processzorok megújulását egyre nagyobb és nagyobb hűtők piacra dobása követi.
Hová vezet ez? Hamarosan egy több kg-os, csak és kizárólag a házban elhelyezett külön tartókerethez rögzített hűtőkkel lehet biztonságosan üzemeltetni egy processzort?
A gyári hűtőt pedig, kérlek, ne is említsd! A vadonatúj konfigomban pár nap után "csapágyas" lett a gyári Intel hűtő. Éppen most keresem az utódját.
Amellett a hűtési teljesítményével sem vagyok elégedett, pedig nem tuningolom a Core i5-760 procimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest