Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Az "elég bele", attól függ, mennyi adatot akarsz rajta tárolni
Persze, felhasználás függő... végig kell gondolni mire van szükséged, melyik megoldásnak milyen előnyei, hátrányai vannak, és eldönteni mi kell. Végignéztem, számolgattam, és kijött, hogy nekem ez éri meg jobban... nyilván ha nem kapok az MSDNAA miatt legális WS2003-at, akkor más is lehetett volna a végeredmény.
A sima routerhez képest nekem villanyszámlában is átbillent a mérleg... szerver fogyi - router fogyi = 33W (mert sajnos a paneltápot nem szerette, így normál van benne).
Viszont este 8 körül asztali lekapcs, notiról folytatás, így óránként ~130W spórolás.... többnyire napi 5 órában...
Tehát 19 órában 33W többlet, cserébe 5 órában 130W spórolás -> 627Wh - 650Wh = -23Wh naponta... Ez ugyan kb semmi, de máris kiütötte a "többet fogyaszt" érvet. Persze ez egyedi eset.Jah, hogy folytassam mire jó még: Pl egy 2000Ft-os TV tuner és egy ~4000Ft-os CCTV kamera (jókis infrás, éjjellátós) segítségével biztonsági kamera funkciókat is ellát... rögzítéshez még egy ingyenes VirtualDub is elég... (vagy csak ránézni elég a távoli asztal is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest